ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
W jakimś ciezkim buszu sadzisz te roslinki :). Za mało swiatla...
Uwaga! Użytkownik inteligentny_cpun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: guStaff »
[quote="inteligentny_cpun"]
W jakimś ciezkim buszu sadzisz te roslinki ]

popatrz dokaldniej na fotki a zobaczysz.. ze foty sa robione w sloncu, a nawet widac niebo, bez niczego co by moglo je zaslonic..
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Amson »
"zanim coś odjebiesz profilaktycznie Cię wsadzą,
dadzą Ci pseudo szanse, na społeczne pseudo"
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Amson »
21Lipca

Ktoś mi wyrwał 3 roślinki z jednego dołka i uciął parę stożków kwitnącej... :wall:
Jeszcze tego samego dnia przesadziłem wszystkie planty do wiaderek i misek, następnie ukryłem każdą w innym miejscu, jak najdalej................
Ogólnie hardocore weekend cały czas w polu, szukanie dobrych miejscówek
Wszystko przez moją niecierpliwość i częste odwiedziny :huh:
Dzisiaj wkopałem 6 roślin po 3 do jednego dołka, na każdy 25 litrów ziemi kwiatowej
Przy kopaniu łopatą naruszyłem system korzeniowy co pewnie spowoduje skarłowacenie i spowolnienie rozwoju,
ale inaczej się nie dało, przynajmniej mają dużo świeżej ziemi heh...
Jutro walczę dalej!! i szukam te szuje %-D
Życzę jak najmniej takich przypałów...
A.

Tutaj fotki tuż przed przesadzaniem
[ external image ][ external image ][ external image ][ external image ]
[ external image ][ external image ]
"zanim coś odjebiesz profilaktycznie Cię wsadzą,
dadzą Ci pseudo szanse, na społeczne pseudo"
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.