uprawa w warunkach domowych przy użyciu sztucznego oświetlenia
ODPOWIEDZ
andrzej
  • / / 0
Nieprzeczytany post autor: andrzej »
bardzo chetnie umiscil bym foty ale za kazdym razem jak staram sie to uczynic to wyswietla mi si ekomunikat "niewlasciwy format pliku" pomimo iz zamieszczam jpg. niewiem co z tym zrobic.
bardzo zle nie jest ale wydaje mi sie ze moglo by byc lepiej...
niemam boxa tylko room.temperatura 30 stopni dwie 250-tki klimatyzator i ultradziwekowy nawilzacz powietrza(gesta para z niego leci) wszystko pod timerami.donice 5,4 litra nawadniam raz na dwa dni.wlewam okolo 0,5-0,8l wody jednorazowo do donicy i jak przyjezdzam to jest sucho.moge sprobowac nawadniac je zadziej..
andrzej
  • / / 0
cdn
oczywiscie jak je podlewam to sucho jest na ok.polowe wysokosci donicy.nigdy jeszcze niebylo sytuacji zebym przelal wode czyli zeby z pod donicy wyciekala woda wiec niesa raczej przelewane.moze sieje paranoje:)postaram sie zdjecia zmontowac.generalnie krzaki sa zielone topiki juz sie okreslily ale topikow jest malo a krzaki niemaja bocznych odgalezien.liscie sa troche blade...ale niejest zle....
andrzej
  • / / 0
niebede za tem sypal juz tych skorupek. chyba lepiej zeby bylo za malo niz za duzo.

mozecie mi polecic jakis serwer do zrzucania fotek??
  • 459 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rastuch »
calkiem dobry serwer, czasami muli http://img81.imageshack.us/
Paprika Korps - "Magnetofon"

Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: calman »
bardzo chetnie umiscil bym foty ale za kazdym razem jak staram sie to uczynic to wyswietla mi si ekomunikat "niewlasciwy format pliku" pomimo iz zamieszczam jpg. niewiem co z tym zrobic.
dzisiaj też tak miałem... ale za 2-3 razem wchodziły :P tak więc próbuj do bólu to na pewno się uda ;)

pozdro
Uwaga! Użytkownik calman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).