Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Mam pytanie. Czy mial ktps z was stycznosc z amfetamina w postaci fosforanu ?

Wydzielono do osobnego wątku. - surv
  • 182 / 34 / 0
Nie miałem, w teorii powinna działać tak samo, https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/62885
  • 1 / / 0
miałem styczność zarówno fosforanem, siarczanem ale także winianem
  • 1290 / 367 / 0
moze dobre na kosci :) powinni mieszac jeszcze z wapniem i witamina D:)
  • 916 / 171 / 0
09 marca 2020ZX pisze:
moze dobre na kosci :) powinni mieszac jeszcze z wapniem i witamina D:)
Mieszają, mieszają. Z tynkiem też mieszają ile tam minerałów to nie liczysz. Ale jeśli macie fosforan to prawdopodobnie bardzo czysty i ciekawostka. Nie jest on zasadowy toteż kwas żołądkowy nie rozkłada towaru. Biodostępność ok. 90%.

Czyli jakacie fosforan to tylko babki.
IMG_20210624_065559_634-1.jpg
fosforan

Jeden gram na hmmm 4 dni?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.