Brałem wcześniej już fluwoksaminę, ale samą. Zacząłem od 50 mg wtedy i też było ciężko ale na pewno nie tak jak teraz. A po jakimś czasie miałem już świetny nastrój i wyjebane na wszystko. Liczę na to że mój stan się w końcu poprawi ale długo tak nie wytrzymam, może tydzień jeszcze, potem rezygnuję bo nie chcę bez końca męczyć się. Chyba fluwoksamina w połączeniu z lekami które biorę daje takie efekty i być może nie będę miał wyjścia i trzeba będzie odpuścić. Obecnie gdyby nie benzo na pewno nie dałbym rady.
Źródło: https://www.doz.pl/leki/w446-Fluwoksamina
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ja na dawce 100 mg, na razie jest średniawka, efektów brak, uboki, lęki, poty są. Jakiś 3 tydzień leci, z czego 4 dni na dawce 100 mg. Najpierw było 25, potem 50, teraz stówka.
Ktoś coś więcej na temat uboków, efektów? Jak to wygląda u Was?
Mam jednak dwa problemy i zastanawiam się czy to może być wina fluwoksaminy?
-W zeszłym roku schudłem 18kg ( z 90 na 72 ) i od tamtej pory ważę się codziennie. Odkąd przyjmuje ten lek przytyłem już 1,5kg a jem tak jak zwykle, nic się w moim życiu pod kątem ruchu lub kalorii nie zmieniło.
-Czuję również w ostatnich dniach dużą sztywność mięśni, mocno połamały mnie plecy i od 5 dni funkcjonuję na lekach przeciwbólowych.
Spotkaliście się z podobnymi skutkami przyjmowania fluwoksaminy? Zwłaszcza martwi mnie ten wzrost wagi, nie mogę stracić czegoś w co włożyłem tyle wysiłku i jeżeli nie przestanie rosnąć to będę musiał odstawić lek.
Pozdro!
Co do sztywności mięśni i bólów stawów, czy kości, nic takiego u mnie nie miało miejsca.
Ja przyjmuję fluwoksaminę w dawce 100 mg dziennie, a do tego 200 mg lamotryginy i 150 mg kwetiapiny.
Troszkę przytyłem, ale jakieś 2 kg przez ostatnie 2 miesiące, ale nie zauważam jakiegoś tycia skokowego. Dodam, że sobie ostatnimi czasy pozwalam więcej na słodkie, czy śmieciowe, więc to pewnie od tego, a to z kolei może być większy apetyt od leków. Natomiast tak jak wspomniałem, nie widzę mocnego, skokowego tycia u mnie.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata