Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 200 / 4 / 0
Na początek - pozdrawiam zapewne tego samego Vendora ;)

Testowałeś więcej? Jakie różnice między 2-FA a 3-FA - w sensie przewaga którego daje co?

Czy mając po 1g 2-FA i 3-FA nie pierdzielić się i mieszać 1:1?
  • 3206 / 175 / 0
no kurwa
Jesli chcemy wiecej sero, to dajemy nieco wiecej 3-FA, np 2jki dajemy 60mg, a 3jki dajemy 90mg. Jesli chcemy wiecej dopa, to dajemy nieco wiecej 2-FA.
jest napisane jak wół :D

i nawet napisałem co zrobić jak masz tyle samo:
Mysle ze ratio 1:1 jest idealne na poczatek i kazdego zadowoli.
%-D mam nadzieje ze po prostu byles nacpany i nie doczytales :cheesy: Mieszaj 1:1 nic sie nie boj, potem wrzucasz 150mg miksu w bombce, jak chcesz bardzo mocno (imo jedynie dla osob z tolerka) to 200mg miksu

pozdrawiam cieplutko
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 4 / 0
E nie naćpany niestety, uroki przeoczenia linijki gdzie to napisałeś dzięki przeglądaniu HR na smartfonie... W końcu wróciłem do domu i dorwałem się do lapka.

Dzięki za "wyszczególnienie" dotyczącego mixa. W ramach rekompensaty za moje faux pas napiszę tutaj opinie o mixie polecanym w tym temacie - zapewne po weekendzie ;)
  • 720 / 12 / 0
Limicior, a testowałes ten mix takze sniffem? jesli tak opisz prosze roznice i takie tam pierdoły.
  • 1628 / 196 / 0
Sniff tego to chyba największe marnotrawstwo towaru i morderstwo dla nosa ze wszystkich RC w parze z 4-FMA. Przynajmniej w moim wypadku tak było.
  • 245 / 2 / 0
Mam do dyspozycji 200mg 4-FMA,250mg 3-MMC (gienkowy kryształ batch 1) oraz po pół grama 3-FA i 2-FA. Co polecicie zrobić z tym ciekawego? Myślałem nad takim combosie 100mg 4-FMA + 100mg 3-FA+100mg 2-FA i do tego dojebane 250 mg 3mmc. wszystko naraz w jednej bombce.Bedzie ok mix czy zbytnio niema sensu?
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 1049 / 10 / 0
Mieszanie ze sobą, już dwóch substancji, może być śmiertelnie niebezpieczne, a Ty pytasz o ile?
  • 720 / 12 / 0
100mg 4fma + 50mg+50mg 3fa+2fa. Maxymalnie takie cos. Mysle ze bedzie dobrze. 3mmc wypierdol jak najdalej. To tyle, mysle ze mix moze byc przyjemny i w miare bezpieczny.
  • 1180 / 5 / 0
Ja w sumie wyjebałbym z tego 2fa, bo to jest prosty i w zasadzie nierekreacyjny stymulant (i zajebać np można na drugi dzień na zwałę po 4fa i 4fma)

Wal 100 4fa + 100 4fma.
  • 284 / 4 / 0
250mg 4-FMA + 150mg 5-APB nie wart uwagi. Dorzucajcie inne benzofurany. Wszystko oral, ale działanie 4-fma zdecydowanie przebija i tak kiepską 5. Jest może trochę lepiej, ale 5 w ogóle nie wart swojej ceny nawet do mixów.
scalono - 13

z 5-MAPB ktoś mixował? jakie dawki? naraz zarzucać? Jak hydraulika? Po samym 4-fma nie mam problemów wręcz przeciwnie. Benzofurany jednak trochę osłabiają potencjał u mnie, ale 5-MAPB nie kosztowałem jeszcze.
Czekam na konkret odpowiedzi czy taki mix sprawdzi się do maratonu seksu i ekstazy z moją Panią ;>
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.