Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 498 / 26 / 0
witam mam kilka pytanek (miesiac abstynencji od stimow)
1. ktora z tych amin nada sie do i.v na peaku z kodeiny? (z klonami ofc)
- solo 3-FA
- Mix 1:1 3-FA : 2-FA
w/w opcjach jesli i.v to ok 100mg

hukajac wczesniej mase ketonow glownie alfy zdarzalo mi sie puknac 2-FA / 2-FMA / 4-FMA ktore poczulem slabo lecz to podejzewam wina tolerancji
czytalem tez ze podanie p.o tych amin wiele sie nie rozni od i.v lecz mam doswiadczenie z ketonami ktore dają potezny wjazd i roznica przy podaniu jest diametralna stad chcialbym przeczytac opinie osob by porownaly
z alfą chce sie juz pozegnac na dobre wiec odpada... %-D
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 161 / 3 / 0
4-FMA + 3mmc ?
Ktoś próbował ?
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 65 / 1 / 0
Witam, czy mógłby się ktoś podzielić przepisem na optymalny imprezowy mix 2fa i 3fa?:) Chodzi mi o konkretne proporcje w mg, najlepiej od kogoś kto miał okazję testować takie połączenie. Mowa o całej nocy festiwalu, najlepiej na początek jedna optymalna dawka, w razie czego wchodzi w grę jakaś dorzutka, ale chciałbym uniknąć bezsenności rano. W gre wchodzi oczywiście oral.

Czekam z niecierpliwością na porady bo to już w ten weekend!
  • 498 / 26 / 0
pytanie do autora tematu jezeli chcielibysmy poczuc bardziej dopaminowy klimat to miks w jakiej konfiguracji dalby pożądany efekt?

50% 2-FA
20% 3-FA
30% IPH

pozdrawiam
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 3206 / 175 / 0
Drzewo pisze:
pytanie do autora tematu jezeli chcielibysmy poczuc bardziej dopaminowy klimat to miks w jakiej konfiguracji dalby pożądany efekt?

50% 2-FA
20% 3-FA
30% IPH

pozdrawiam
Nie próbowałem IPH (nie wiem jak aktywne jest wagowo), ale proporcje które podałeś brzmią dobrze :) Podejrzewam, że z IPH warto zrobić główną komponentę tego miksu, obok 2-FA.
Drzewo pisze:
witam mam kilka pytanek (miesiac abstynencji od stimow)
1. ktora z tych amin nada sie do i.v na peaku z kodeiny? (z klonami ofc)
- solo 3-FA
- Mix 1:1 3-Fa : 2-FA
w/w opcjach jesli i.v to ok 100mg
IMO lepszy miks, 3-FA jest dosyć serotoninowe i może zepsuć kodę.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
300mg 4-FMA oral + 150mg 3-FA sniff + 1mg klonazepam oral? No i 2 piwka profilaktycznie ;)
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 561 / 39 / 0
Te wasze mixy sa o dupe potluc
Jesli byscie byli chodz troche myslacy i poczytali to sie nie mixuje NDRI (EPH/iph) z amfetaminami bo to oslabia dzialanie tych drugich i wychodzi gowno %-D

Za to mix bez tolerki : 50mg 2-FA + 75mg 3-FA + 1.5ml - 2ml GBL ( zaleznosc od tolerki/ciagu na rozpuch !) = to jest kurwa mistrzostwo swiata :cool:
A jak zlapiecie jakas suczke/sarenke bajka i rozkosz ;-)
pozdro
  • 138 / 8 / 0
Mieszał ktoś kiedyś fluoroamfetaminy z tryptaminami? Chciałbym uzyskać efekt amfetaminowego clearheadu i pobudzenia z nutką psychodelicznych efektów percepcyjnych w tle. Do dyspozycji mam 2-FA, 3-FA, hometa i acodmt (ewentualnie allada). Myślałem nad mixem 2-FA+3-FA, który bardzo mi się spodobał z niedużą ilością (jakieś 10mg) acodmt, ale nie wiem czy takie coś w ogóle ma sens? Czy psychodela nie będzie całkowicie stłumiona? Jakieś propozycje/sugestie?
  • 272 / 37 / 0
Witam
Myślę, ze do takich stymulantów jak 4FMA czy 2 fa dobrze nadawałby sie jakiś dobry euforyk typu cmc-3 lub 4.Jakiś czas temu z otrzymanych sampli przypadkowo połączyłem pv8(mocny stim) z 3 cmc-tak po 60 mg jednego i drugiego.Loty jak na trampolinie lecz niedługie przez krótki czas dzialania cmc.Polecam do sprawdzenia jako ciekawostke :)
Uwaga! Użytkownik xSzuLeRx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 977 / 221 / 0
To źle myślisz. 4-FMA już samo w sobie jest dobrym euforykiem, a łączenie jej z klefedronem czy metaklefedronem może Cię co najwyżej do szpitala odesłać z zawałem serca...Niebezpieczny miks i całkowicie pozbawiony sensu 4-FMA działa ok 8-12h i lubi mocno wejść na serce, a te syfiaste klefedrony działają ok 1-2h ich profil działania jest w dość podobny do 4FMA i są podejrzane o wysoką toksyczność...trzeba by je co chwilę dorzucać co z pewnością skończyłoby się potwornym zjazdem.

Łączenie tak zacnej substancji jak 4-FMA z bieda-ketonami to bluźnierstwo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.