Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1800 / 19 / 0
Ja brałem Tramal w kroplach podczas kuracji fluoksetyną i nic mi się nie stało ale ja jestem niezniszczalny więc NIE POLECAM i NIE NAMAWIAM
  • 1241 / 8 / 0
bralem na sertralinie wg wskazan lekarza 150mg sertraline i 2x200mg Tramalu i nic mi nie bylo
znaczy bylo duzo lepiej niz bez Tramalu ;)
na fluo nie probowalem ale chetnie bym sprobowal zwlaszcza ze chcialbym choc na chwile przerwac ciag na opium
  • 33 / / 0
co da piracetam do fluo lepszy naped? lepsza koncetracje i ogulnie efekt przeciwdepresyjny?
  • 38 / / 0
Może minimalnie. Tyle, że nie ziewa się tyle po piracetamie, organizm jest bardziej wydolny i pamięć lepsza. Generalnie dużo osób chwali sobie to połączenie. Polecam jeśli ktoś np pracuje fizycznie albo jakkolwiek ciężko.
Uwaga! Użytkownik wentylator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 300 / 6 / 0
Sa mozliwe kolejne kuracje fluoksetyna?
np. 3 miesiace terapii, rok przerwy, znowu terapia - zadziała?
  • 168 / 11 / 0
20mg bioxetinu + 300mg 5htp + 1200mg piracetamu rano i 1200mg piracetamu po południu + gotu kola (czytałem gdzieś że zespół serotoninowy niweluje)

nie ma przeciwwskazań do takiego miksu?
biorę od 2 dni i się dziwnie czuje, tuż po zjedzeniu fluo bierze mnie na nudności i mnie lekko wypierdala, potem czuje się pobudzony i chęć do życia, ale za to moje oczy wyglądają jak pięciozłotówki.
  • 300 / 6 / 0
nudnosci masz pewnie przez 5 htp
  • 168 / 11 / 0
nudności już są zanim jeszcze 5htp wtrąbole, zauważyłem też że jeśli pobudzenie po wzięciu fluo schodzi po np. 10h, to dorzucenie 5htp przywraca ten stan, wzmacnia go i rozszerza źrenice
  • 38 / / 0
zauważyłem też że jeśli pobudzenie po wzięciu fluo schodzi po np. 10h, to dorzucenie 5htp przywraca ten stan, wzmacnia go i rozszerza źrenice
Kawa działa na mnie tak samo. Poza tym fluo działa dobrze przez prawie cały dzień (łącząc z kawą), jednak popołudniu zaczyna słabnąć działanie sedatywne (pobudzenie jest w porządku), odczuwalne najbardziej ok godziny po wzięciu dawki. Dlatego rozbijam dawkowanie 40mg na 1-1-0, ale już późnym popołudniem jestem bardziej niespokojny i nerwowy.
Tak działa na mnie fluo mimo dłuższego niebrania i niepicia niczego, i zdecydowanie lepiej niż podczas ciągu na czymkolwiek. Na razie zobaczę czy to się będzie utrzymywać (ale jestem niemal pewny że tak; tak samo było jak nic nie używałem kilka miesięcy) i powoli pomyślę co by tu zrobić, żeby było lepiej. Ewentualnie przemyślę sugestie co bardziej zaawansowanych użytkowników..
Uwaga! Użytkownik wentylator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 5 / 0
tez mialem te pobudzenie na poczatku, ale po 1.5-2 miesiacach zamienilo sie w ospałość
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.