Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
czy ktoś podczas zażywania fluoksetyny brał mpdv?
  • 886 / 9 / 0
Pusty stymulant nie warty żadnej uwagi jak ci nie szkoda terapii na branie takiego gówna to bierz działa głównie na noradrenaline i dopamine także raczej nic ci się nie powinno stać ale to jest głupota, żeby to w ogóle tykać. Twój wybór i twoje zdrowie.
Ostatnio zmieniony 05 lutego 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 47 / / 0
A czy podczas kuracji fluoksetyną zaobserwował ktoś u siebie problemy z wymową, plątaniny języka ?
Ja od jakichś dwóch miesięcy nieraz mam takie problemy, wymawiając pozornie proste słowa plącze mi się język, pojawiają się różne przejęzyczenia, sporadyczne jąkanie. I Zastanawiam się czy to może być spowodowane przyjmowaniem Seronilu ?
Czy fluoksetyna może spowodować takie skutki uboczne ?
Uwaga! Użytkownik Patryk241 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Mam pytanie do ludzi którzy w życiu brali "FLU". Od pewnego pewnego czasu (tzn. około 2 lat) nic mi sie nie chce, chciałbym osiągnąć to co sobie wyznaczyłem, ale za żadną kurwe mi sie nie chce, nie widze sensu w niczym co robie i ogólnie wyjebane mam na wszystko, kiedys cieszyłem sie z małych głupich rzeczy, teraz nie chce mi sie .Najlepiej to spałbym sobie po 14 h i nic bym nie robił. Pytanie: czy jest sens spróbować np. prozac???
pozdro............
  • 886 / 9 / 0
Zawsze jest sens jak sam dostrzegasz, że coś tu kurwa nie pasi. Idź do psychiatry na pewno jakiś ssri dostaniesz może coś mocniejszego niż fluo.
  • 216 / 6 / 0
jasonhc85: myślę, że jak nie bierzesz żadnego stymulantu to taki prozac czy coś mocniejszego prawie na pewno ci pomoże.
  • 886 / 9 / 0
to chyba wiadome, że jak coś nie hallo jest to nie nakurwia się jeszcze do tego stymulantów i w trakcie leczenia również zero tego typu umilaczy
  • 8 / / 0
a jak jest z dopalaczami podczas kuracji fluoksetyną?
to znaczy: czy jest tu ktoś kto praktykował branie jakichś konkretnych środków? jeśli tak, to jakich?
  • 886 / 9 / 0
chcesz ćpać czy się leczyć ? od tego pytania trzeba zacząć. Co do dopalaczy w skład nich wchodzą różne substancje działające na różnorakie receptory także ciężko określić. Osobiście jestem przeciwny nazywania tej grupy mianem dopalaczy bo to są zwykłe substancje psychoaktywne ale niewciągnięte na listę zakazanych środków. W polsce co było ciekawego i w miare ok już niema także papkanie się w tym gównie to igranie ze zdrowiem. Przypal sobie mj lepiej ci to wyjdzie niż szamanie jakiś substancji o nie pełnym określonym profilu działania i nie do końca poznanych skutkach ubocznych.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2011 przez tinos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 115 / 3 / 0
....a skoro to jest temat fluoksetyny to dodam na własnym rocznym doświadczeniu że lepsza o Wiele jest paroksetyna :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...