Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 440 / 32 / 0
akurat w benzo lubię działanie aktywizujące i takiego dostarcza mi etizolam gdzie 1mg kosztuje całe 30 groszy.

nie neguje ze flualpa moze miec jeszcze lepsze działanie, ale jak mam zapłacić kilka złoty za 1mg za coś co będzie tylko trochę lepsze to nie, podziękuję ;p

Poza tym raz ze nie mam duzo kasy, a czesto nawet jest tak, że jak coś jest tanie to dla mnie to super atut , który dodaje atrakcyjności %-D
  • 4894 / 853 / 0
U mnie podobna sytuacja, eti działa bardzo dobrze ale do CV chętnie te flualpre przyłączę.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1907 / 181 / 0
06 kwietnia 2018koko48 pisze:
akurat w benzo lubię działanie aktywizujące i takiego dostarcza mi etizolam gdzie 1mg kosztuje całe 30 groszy.

nie neguje ze flualpa moze miec jeszcze lepsze działanie, ale jak mam zapłacić kilka złoty za 1mg za coś co będzie tylko trochę lepsze to nie, podziękuję ;p

Poza tym raz ze nie mam duzo kasy, a czesto nawet jest tak, że jak coś jest tanie to dla mnie to super atut , który dodaje atrakcyjności %-D
Ja właśnie wziąłem 10mg Eti i czuję się pobudzony :moody:
Take DXM and Be Happy
  • 440 / 32 / 0
Etizolam to jest na prawdę jedno z lepszych benzo rc, tak jak klony - tanie i dobre %-D
  • 1907 / 181 / 0
Ale bardziej uzależnia, skręt gorszy i ogólnie działanie jest mniej przyjemne niż klonów, ale nie róbmy offtopu!!!

Ja cenię sobie Flu - Alprę, za to, że łączy wszystkie cechy benzo które lubię, ale ze względów finansowych będę musiał się z nią rozstać i faktycznie chyba wrócić do eti. Tylko nie wiem kto ma teraz sort dobry.
Take DXM and Be Happy
  • 760 / 68 / 0
05 kwietnia 2018STR88 pisze:
Wleciało około 0.5mg, wcześniej tak w okolicach 12:40 - 13:00 ok. 1mg etizolamu.

Teraz jest 21:43, zaraz będzie godzina od czasu jak wrzuciłem, czuję luz, lekką benzoeuforię i uspokojenie.
Podobne do alpry, ale nie czuję chęci snu ani większego zmulenia. Chęci do gadki brak, ale się klei.
Zaraz dorzucę ok. 0.25mg, potem kolejne ok. 0.25mg, jeśli nadal nie będę usatysfakcjonowany.
Szanowny Panie...:-P rozczarowała mnie trochę nadmierna ostrożność w dawkowaniu. Dorzutki po 0,25 Flualpry kojarzą mi się z taką masturbacją bez orgazmu, niby fajnie, całkiem miło "ale" ... :-) Flu okaże prawdziwe oblicze przy jednorazowym zarzuceniu dawki 1 mg, IMO będziesz Pan zadowolony i wtedy dopiero nastąpi szczytowanie :-)

BTW - sugeruję przy opisach Flu, pisać również źródło pozyskania/Vendora.
[mention]serotoninowy[/mention] Bohater miał na testy Flualpr w glikolu, dużo bardziej ekonomiczna niż pille. Osobiście testowałem i była aktywna ale słabo, niestety. W efekcie Bohater zdecydował się na wycofanie partii całkowicie, szkoda bo można by po prostu "wzmocnić" roztwór. Pogadaj z nim mailowo może coś zostało. Eti i Clona w glikolou w ciemno możesz tam zamawiać. A to flu może być "gratisem" jeśli jeszcze została.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 1907 / 181 / 0
Ja już wrzuciłem na śniadanie 2mg klona, potem 0.75 Flunitrazolamu, 10mg Etizolamu i 1mg Flu - Alpry i dalej korci mnie by dorzucić.
Take DXM and Be Happy
  • 2897 / 613 / 10
[mention]pampuk[/mention], jak coś biorę pierwszy raz to zawsze tak ostrożnie to robię :-p
Zmieniłem jednak plany z dzisiejszej flualpry na trampka, także jutro wleci 1mg flualprazolamu i zdam relację, Szanowny Panie ;-)
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1907 / 181 / 0
Też zawsze testuję od niskich dawek. Nigdy nie wiadomo co może być tym proszkiem/tabletką.
Take DXM and Be Happy
  • 760 / 68 / 0
@STR88 Kierujesz się rozsądkiem a nie ciekawością i emocjami w odkrywaniu - SZACUN :-P

Natomiast trampek jak najbardziej smakowy i lepszy ale czy nie byłby jeszcze lepszy razem z flu? :diabolic: w tym przypadku nawet z 0,5
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.