Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 21 / 11 / 0
Z racji na znikome informacje nt. przyjęcia drogą donosową na tym forum i ogólnie w necie zamieszczam swoją relację.

Sniff jak najbardziej działa. Poszła dawka 30mg - brak bólu, nieprzyjemnego smaku/spływu czy innych tego typu atrakcji. Nie wiem czy to kwestia zwiększonej biodostępności, ale działanie było dokładnie takie, jakiego bym oczekiwał, bez efektów ubocznych.

Mam spore doświadczenie drogą oralną w dawkach od 40 do 120mg. Zawsze coś mi z tą odmianą mody nie pasowało, mianowicie dość zauważalnie siadało na serce, pojawiała się dysforia. Co ciekawe przy powyżej opisanej dawce + ROA efekty przypominały bardziej OG Modafinil, nic czego nie zastąpiłaby mocniejsza dawka kofeiny, ale na plus zauważalnie zwiększone skupienie i brak uboków fizycznych poza trochę zwiększoną potliwością.

Polecam :)
  • 22 / 3 / 0
Testowałem ten flmodafinil, poszło 5g za totalną taniochę. Przyszło to i zapakowałem to w 60 kapsułek. Czyli gdzieś tak 80-100mg jedna kapsułka.
Akurat bardzo się nie wyspałem, więc stwierdziłem, że sobie zapodam dwie kapsułki, tak by poczuć jak to zmęczenie znika. I faktycznie, pobudziło mnie to, ale jest tylko jeden problem.

Mianowicie... dostałem taki tension headache, jakby mi głowa miała eksplodować,, drżałem się też jak posrany. Zapodałem na kolejny dzień jedną pigułkę, i powtórka z koszmaru...
Nie rozumiem, czemu tak źle reaguję na tą substancję. Zwykły Modafinil mogłem brać 400-600mg i nic mi nie było, a z tego flmodafinilu taka bomba.
  • 315 / 101 / 3
@Nemk0
Nie rozumiem, czemu tak źle reaguję na tą substancję. Zwykły Modafinil mogłem brać 400-600mg i nic mi nie było, a z tego flmodafinilu taka bomba.
Od kogo masz? Zdarza się, że sprzedają Fladrafinil zamiast FLmodafinilu. I taka reakcja jest bliższa Fladrafinilowi. Ich profil działania trochę się różni na korzyść Flmodafinilu.
  • 22 / 3 / 0
@Satelitarny Od pana allegrowicza lokalnego. Jestem pewny, że to nie podróbka, oznaczone jako FLmodafinil i niby zbadany laboratoryjnie. Ogólnie od tego samego źródła moja koleżanka kupiła i dobrze jej dziala bez uboków. Ja teraz to muszę siedzieć na zwykłym modafinilu który jest ok.
  • 315 / 101 / 3
@Nemk0
Jeśli produkt dobry, to problem gdzie indziej (w organizmie). Tutaj nie jestem w stanie pomóc.
Powodzenia.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.