Sniff jak najbardziej działa. Poszła dawka 30mg - brak bólu, nieprzyjemnego smaku/spływu czy innych tego typu atrakcji. Nie wiem czy to kwestia zwiększonej biodostępności, ale działanie było dokładnie takie, jakiego bym oczekiwał, bez efektów ubocznych.
Mam spore doświadczenie drogą oralną w dawkach od 40 do 120mg. Zawsze coś mi z tą odmianą mody nie pasowało, mianowicie dość zauważalnie siadało na serce, pojawiała się dysforia. Co ciekawe przy powyżej opisanej dawce + ROA efekty przypominały bardziej OG Modafinil, nic czego nie zastąpiłaby mocniejsza dawka kofeiny, ale na plus zauważalnie zwiększone skupienie i brak uboków fizycznych poza trochę zwiększoną potliwością.
Polecam :)
Akurat bardzo się nie wyspałem, więc stwierdziłem, że sobie zapodam dwie kapsułki, tak by poczuć jak to zmęczenie znika. I faktycznie, pobudziło mnie to, ale jest tylko jeden problem.
Mianowicie... dostałem taki tension headache, jakby mi głowa miała eksplodować,, drżałem się też jak posrany. Zapodałem na kolejny dzień jedną pigułkę, i powtórka z koszmaru...
Nie rozumiem, czemu tak źle reaguję na tą substancję. Zwykły Modafinil mogłem brać 400-600mg i nic mi nie było, a z tego flmodafinilu taka bomba.
Nie rozumiem, czemu tak źle reaguję na tą substancję. Zwykły Modafinil mogłem brać 400-600mg i nic mi nie było, a z tego flmodafinilu taka bomba.
Jeśli produkt dobry, to problem gdzie indziej (w organizmie). Tutaj nie jestem w stanie pomóc.
Powodzenia.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.