Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 682 / 7 / 0
kurcze nie ma nawet angielskich napisow do mojej wersji ; o

a na tej stronce iplex.pl sie zarejestrowalem, zalogowalem, a gdy daje kup film (jest za free) to nic sie nie dzieje, i w zakladce wykupione filmy nic sie nie pojawia... wtf? :O na start kazdy dostaje 4zl
Sun Was High (So Was I)
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
[quote="NiezdrowyAntoś"]
a na tej stronce iplex.pl sie zarejestrowalem, zalogowalem, a gdy daje kup film (jest za free) to nic sie nie dzieje, i w zakladce wykupione filmy nic sie nie pojawia... wtf? ]

Rejestrujesz się na stronie, logujesz i odnajdujesz film. Klikasz "Kupuję", następnie znów "Kupuję".
Następnie wchodzisz na "Wykupione bilety" i tam powinieneś mieć "wykupiony" film. Klikasz w "Odtwarzaj" i oglądasz. :)
Przynajmniej tak to u mnie wyglądało, nie mogę tego teraz powtórzyć - po zakupie nie pojawia się w "Wykupionych biletach", ale może to dlatego, że już ten film raz wykupiłem i obejrzałem...
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
FlaT^ pisze:

Dlaczego tak kombinujecie zamiast po prostu obejrzeć wersję z napisami z tego linka?
dlatego że mamy na dysku film w dobrej jakości, który nie będzie się ciął, rozmazywał i pierdział.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
Na szybkim łączu można oglądać film w dobrej jakości (porównywalnej z DVD Ripem na oko), bez żadnych przycięć, jak masz wolniejsze łącze to wystarczy poczekać kilkanaście-kilkadziesiąt minut na zbuforowanie, nadal nie widzę problemu. No chyba że to rozmazywanie i pierdzenie naprawdę ma miejsce, ale to by oznaczało, ża masz coś nie tak z PC, ewentualnie że się czymś naćpałeś (raczej wątpliwe - nie spotkałem się jeszcze z dragiem, przy którym filmy pierdzą... :nuts: )... :cheesy:
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
gdyby ten film niósł ze sobą jakąś rewolucje czy cuś, to na pewno bym obejrzał w streamingu. ale że to tylko ciekawostka, poczekam na eleganckie napisy, do eleganckich plików :)

strasznie nie lubię oglądać filmów online, nawet nie zastanawiałem się dlaczego, ale tak już mam.
  • 682 / 7 / 0
FlaT^ pisze:
NiezdrowyAntoś pisze:
a na tej stronce iplex.pl sie zarejestrowalem, zalogowalem, a gdy daje kup film (jest za free) to nic sie nie dzieje, i w zakladce wykupione filmy nic sie nie pojawia... wtf? ]

Rejestrujesz się na stronie, logujesz i odnajdujesz film. Klikasz "Kupuję", następnie znów "Kupuję".
Następnie wchodzisz na "Wykupione bilety" i tam powinieneś mieć "wykupiony" film. Klikasz w "Odtwarzaj" i oglądasz. :)
Przynajmniej tak to u mnie wyglądało, nie mogę tego teraz powtórzyć - po zakupie nie pojawia się w "Wykupionych biletach", ale może to dlatego, że już ten film raz wykupiłem i obejrzałem...
dokladnie tak robilem i robie i ni chuja :'( ciekawe czy to moja wina czy tego filmu juz tam po prostu nie ma
Sun Was High (So Was I)
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
No niestety, nie hula już.Ale za to w dziale kino rosyjskie jest zajebisty serial mistrz i małgorzata oraz film brat ;-) W ogóle sporo dobrego gówna, także czas poświęcony na rejestracje możecie uznać za dobrze zainwestowany hehe.

Nie jaram już.Zapomniałem że to gówno jest płatne %-D
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
mam tą samą wersje co tehacek i potwierdzam jakosc niczego sobie.

a majkimajk dorze gada, serial mistrz i malgorzata jest faktycznie zajebisty.
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ManiacKilla »
posiada ktoś te napisy ?
  • 682 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: NiezdrowyAntoś »
hoł hoł hoł przychodze z dobra nowina, dokument juz dziala, sa napisy, gietara gra
http://www.iplex.pl/vod/p666-gonzo_zyci ... oktor.html

kto juz sie rejestrowal to moze ogladac kto nie, to mu zostala ta drobna rzecz;)

na wieczor popcorn, kompot i mozna ogladac :D
Sun Was High (So Was I)
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.