Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ja bym reflektowal na same napisy.
  • 682 / 7 / 0
ja to samo, filmik juz mam kilka tygodni na twardym, a napisow brak (angielski jeszcze nie ten level zebym poradzil sobie bez :-p ) takze majkimajk lub ktos kto ma dostep do tego serwisu, kopsnijcie napisy
Sun Was High (So Was I)
  • 425 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: MajkiMajk »
Nie widziałem nigdzie napisów solo.
  • 134 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Towarzysz X »
właśnie właśnie, dawać napisy kto ma... Podobno można torrent ściągnąć z napisami - tylko czy to są napisy już we filmie, czy osobno w txt?
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Zobaczylem wczoraj i jezyk jest no.... prosty. poziom powiedzmy FCE wystarczy chyba. wiec sciagac ogladac nie umrzecie. chyba ze nic a nic po angielsku ;)

a sam film b ciekawy zwlaszcza ze Thompson to niesamowita postać. drugiego takiego człowieka to ze świecą szukać :-)
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Ściągnijcie sobie program "napisy projekt". Już nie raz nie dwa znalazłem tym czymś napisy i to od razu do odpoweidniej wersji filmu.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 930 / 29 / 0
tutaj nie zabłysnąłeś szczególnie.
program nazywa się napi-projekt i jak na razie w jego bazie nie ma napisów do tego filmu. pierwsze co zrobiłem po ściągnięciu filmu, to sprawdzenie napi ;)
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
ja też, dodam jeszcze że moja wersja jest dwu płytowa. (zapewne tylko do jednej są napisy jeśli faktycznie istnieją ;) )
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
ja mam taką wersję:

sph-gonzoscr-cd1.avi
sph-gonzoscr-cd2.avi

ooooooo, ja wiem co. wyslijmy aquarx kilo efedryny i niech nam przetlumaczy.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »

Dlaczego tak kombinujecie zamiast po prostu obejrzeć wersję z napisami z tego linka?
Contact me on Safe-mail: fla7
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.