ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
I ten trzask już jest na YouTube %-D (słaba jakość dźwięku niestety)
http://www.youtube.com/watch?v=WgnSnG2iLyw
0:23

Ale z tego co pamiętam to potem był jeszcze drugi trzask, albo to był ten drugi, nie wiem.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 31 / 0
to był ten drugi ;p
BS
  • 23 / / 0
KeFaS pisze:
I ten trzask już jest na YouTube %-D (słaba jakość dźwięku niestety)
http://www.youtube.com/watch?v=WgnSnG2iLyw
0:23
Ale z tego co pamiętam to potem był jeszcze drugi trzask, albo to był ten drugi, nie wiem.
Tak, to był ten drugi.:)
surveilled pisze:
Amphetamine407 pisze:
Daniel (drugi Carbon) wygląda zupełnie inaczej. Masz na myśli tego typa w kapeluszu i z epapierosem co się bujał cały koncert?:)
Tak. Być może podobną funkcję pełnił nie będąc członkiem zespołu, bo cały koncert tak się gibać? Mi by musieli za to płacić. :P
Dobrze, że skoro miał ochotę potańczyć to po prostu tańczył, a nie się czaił z powodu tych krzeseł.:) Więcej takich.:)
  • 99 / 1 / 0
Świetne przeżycie. MDAI z buszkiem marihuany okazał się całkiem psychodelicznym połączeniem w tych warunkach. Kaliski faktycznie troszkę nudno. Irisarri bardzo fajnie, szczególnie końcówka, uderzenie niczym w soundtracku ze Źródła. ;-) Jak się spojrzało po sali wszyscy "śpiący" zaczęli się budzić, hehe.
CBL zniszczyli, coś pięknego. Nikogo w sumie nie poznałem, może następnym razem. Pozdrowienia dla pana w kapeluszu, który pląsał i jakoś mi się wydaje, że może być na forum. O, i dla pani w jasnych (białych ?) dredach, która skulona, bez ruchu zwiedzała świat. ;-) W sumie takich ludzi było sporo, ale jakoś ona przykuła mój wzrok szczególnie.
CHCĘ JESZCZE! :heart:
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 614 / 5 / 0
CBL miazga, żałuję tylko, że Was lepiej nie poznałem.

do następnego!

ps: mi pierwszy koncert się podobał.
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2012 przez duke01, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 3127 / 27 / 0
Pierwszy koncert jak dla mnie zupełna chujoza, w połowie wyszedłem na miasto zjeść coś ciepłego. Pan poprzedzający CBL zagrał według mnie bardzo ciekawie, ale nagłośnienie nie wyrabiało. Mam zamiar bliżej zapoznać się z jego twórczością.

Aha, kciuk w dół dla Kurwika za próbę angażowania osób trzecich w nie swoje (i nie jego) sprawy...
High, how are you?
  • 430 / 5 / 0
chusajn pisze:
PS kim był ten zaćpany koleś, który wywijał na krześle tuż pod lewą kolumną głośników do muzyki pozbawionej beatu? :D
Ten koleś prawdopodobnie był trzeźwy ; p
  • 219 / 5 / 0
chusajn pisze:
Pierwszy koncert jak dla mnie zupełna chujoza
Zanim stwierdziłem dokładnie to samo, to przez około 15 minut myślałem, że to testowanie sprzętu.

Co do butelki, dźwięk jaki wydała kończąc życie bardzo mi przypadł do gustu.
  • 992 / 25 / 0
Piątek , klub puzzle, pierwszy wykonawca nie dał rady moim zdaniem, no kurwa same trzaski i draźniące wysokie dźwięki oprawa wizualna za to rozpierdalająca.
NMLS był świetny, byłem praktycznie trzeźwy i bardzo mi się podobało.
+ dla Sonena za piątek i sobotę, nie myślałem że jesteś takim pozytywnym człowiekiem.
Sobota, jak dla mnie pierwszy koncert bardzo fajny, co prawda słucham podobnej muzyki do snu ale było całkiem nieźle. Drugi pan ładnie mnie powyginał. O carbonach nie ma co więcej pisać bo było wspaniale. Pozdrawiam gorąco Gzypa, jak zawsze zresztą pokazał że jest świetnym gospodarzem i nigdy mnie nie zawodzi, dla Marchewy, Oli, Raszewa, łysego i innych ludzi z Wielunia (przepraszam że nie pamiętam wszystkich waszych imion i przezwisk) niedługo ustawimy się na coś większego tylko musze wypłate dostać :)
Pozdrowienia dla Glucciora za nasze nocne rozkimny i ogólnie za to że jest pozytywnie zakręconym człowiekiem, oraz dla Eryki i Wen.
Bezprecedensowo daje wielkiego plusa dla Surva i E. za świetne towarzystwo w pubie, na koncercie i w domu.

Co do reszty hajpowiczów, szkoda że większości z was tylko pomachałem lub tylko się przywitaliśmy, będzie okazja żeby bardziej się poznać.

Razem z moim 500 postem rezygnuje z forum już na zawsze , kto ma ze mną kontakt ten ma :)
Dziękuje wam ze te świetne chwile.
Trzymajcie się wszyscy ciepło :heart:

Pozdrawiam
  • 17 / / 0
Setlistę CBL ktoś może podesłać? :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.