Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 371 / 10 / 0
jest coś godnego polecenia w legalu na ten moment?
p.s.
tęsknie za 2C-D....i 2C-E....❤❤
edit:
sorka, myślałam, że to knajpa...
  • 2104 / 462 / 37
Wszystkie pochodne fenetyloaminy są nielegalne.
Lubisz koks?
  • 1 / / 0
@RinTohsaka

NIeprawda,4 f MPH jest legalny

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
  • 4895 / 851 / 0
4f-MPH to fenidat a nie pochodna fenyloetyloaminy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Dzień dobry,
Przymierzam się do zażycia niedużej dawki 25B-NBOMe. Zastanawia mnie jednak, czy przyjmowane regularnie lamotrygina i karbamazepina nie osłabią działania tej fenyloetyloaminy, a co za tym idzie pozwolą mi dostać mentalny wpierdol od Boga za próbę dyskusji z nim i ujrzeć piękne kwiaty malowane umysłem, jak za dawnych lat. Czy ktoś doświadczony mógłby wypowiedzieć się w tej sprawie?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2022 przez supernaut2, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Dzień dobry,
Przymierzam się do spróbowania 25B-NBOMe, jednak chcę mieć pewność że przyjmowane przeze mnie regularnie karbamazepan oraz lamotrygina (Amizepin i Lamitrin) nie wpłyną negatywnie na jakość tripa, osłabiając działanie fenyloetyloaminy. Nie mam bladego pojęcia o CYP3A4, receptorach, antagonistach, protagonistach, inhibitorach, uprzejmie proszę kogoś doświadczonego o wypowiedź.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • 142 / 3 / 0
A ja mam takie pytanie, szukam substancji która wywoła stymulacje (no może euforia i lepsza percepcja w pakiecie to sie nie obraże)

Probowalem klasycznych stymulantów i lipa; te 3cmc, 4mmc, amfetaminy - jak dla mnie szału niema w działaniu,trzeba często dorzucać no i odczuwalne problemy z sercem potem.

Czy nie lepiej byłoby sprobować 2cb, 2C-E , lub też cos innego jestescie w stanie polecic? najlepiej jakby było mniej kardiotoksyczne od klasycznych stimów, 1 dorzutka kilka godzin działania i nie ważne czy to będzie syntetyk czy naturalne(chocby ephedra)
  • 4 / / 0
fenylki są o niebo lepsze od biedaketonów, bez dwóch zdań, zupełnie coś innego
  • 564 / 52 / 0
Siema, ryzyko sero syndrome?
150mcg 1cplsd + 10mg 4homet+25mg 2cb + 65mg 6apb + 2fketamina
Predzej martwy niz slaby
  • 1200 / 300 / 12
pierwszy raz wziąłem coś takiego trochę jakby po spidzie zjeść kwasa
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.