Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2008 / 495 / 0
Dah pisze:
seria NBOH tak samo wbija na serce i występuje uczucie strucia organizmu? Jeszcze zawsze po tripie na NBOMe miałem uczucie włosów na języku, co to oznacza ??
NBOM'y paraliżują język - powodują jego drętwienie i mrowienie może stąd takie wrażenie. :emo:
  • 129 / 34 / 0
Całkiem możliwe, lecz staje się to odczuwalne dopiero po ustaniu działania ? Jak wygląda czucie ciała na innych fenylkach w porównaniu do wspomnianej serii ?
  • 353 / 5 / 0
Mam pytanko, jaką fenke byście polecili na imprezę clubową z muzyką elektroniczną: electrohouse-house-techno, chodzi mi o jak najlepszy odbiór muzyki, świateł-laserów i euforię. Dodam że zawsze na tego typu imprezach preferowałem MDXX plus coś pobudzają ego np.2-FA. Chciałem spróbować czegoś innego, ale psychodelików nigdy nie brałem. No i zależy mi żeby zbyt mocno nie padało na wzrok, oczywiście wyostrzenie barw itp. jak najbardziej, ale bez zbędnych "ruszająch się wzorów i fraktali" czy w ogóle znajdę coś takiego??
  • 4954 / 867 / 0
Najlepszym pomyslem zdecydowanie 2C-B w niezbyt duzej dawce z nielegali najlatwiej dostepne , z legali 25c nboh byly kartony ktore mialy 1,3mg to wzialbym z pol kartona ale nie wiem czy gdzies dostaniesz. Z nielegali jeszcze 25c nbome w dawce 1mg na pewno by zadowolilo, pokazalo kolorowy swiat ale nie bylo by to przytlaczajace doswiadczenie. I nie wiem co jeszcze moge Ci polecic poniewaz nie jadlem za duzo fenek. 2C-D,2C-C z nielegali w nieduzej dawce tez dalo by fajne efekty ale tego to raczej nigdzie nie dostaniesz. Poczytaj o 2C-B i 25cnbome to wg mnie najlepszy wybor na pierwszy raz z fenkami .
  • 353 / 5 / 0
O 2-cb czytałem, ale wolał bym coś legalnego.
  • 43 / 1 / 0
Jeżeli chodzi o odbiór muzyki to z własnych obserwacji muszę powiedzieć że po DOC naprawdę mistrzowsko się słuchało lecz więcej w temacie nie powiem bo pod innymi względami średnio zadziałał, nie miałem jakiś natarczywych zmian percepcji, tylko wyostrzenie kolorów i czasem drobne falowanie powierzchni. a w ciągu dnia (12 godz) zjadłem 3 kartony :nuts: co zdecydowanie ludzie odradzali. dobry humor nienachalna stymulacja dobrze mi się rozmawiało. czerwony na mordzie byłem jak po 4cmc w środku upalnego lata, wacek zmarszczony jak po wciąganiu nosów ale gdy go delikatnie pomasować to robił robotę
większe wrażenie na mnie 25ce wywarło jeżeli chodzi o sfere wizualną.
  • 50 / / 0
Mam pytanie, czy ostały się jakieś zacne fenyle po tych wszystkich delegalizacjach? Mam na myśli coś co można porównać z serią 2C-x.
  • 987 / 38 / 0
Antydepresanty wpływają na Fenyloetyloaminy? Tryptaminy działają w porządku, jednak nie wiem jak to jest z tymi substancjami :) Jak kolega wyżej napisał, też bym się chętnie dowiedział, co warto jeszcze zamawiać z legalnych rc.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5184 / 917 / 0
[mention]MENloveDrugs[/mention] 2C-B-FLY . Bardzo fajna fenylka.
@dextem nie jjestem w stanie odpowiedziec na Twoje pytanie .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 663 / 13 / 0
@Dextem
Tak, antydepresanty wpływają na wszystkich agonistów 5HT, zarówno fenyloetyloaminy, tryptaminy i lizergamidy. SSRI osłabiają działanie sajko. Z mojego doświadczenia wynika, że głównie to wizualne. Zaś IMAO wzmacniają ich działanie oraz przedłużają czas trwania fazy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.