Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / 5 / 0
Kurwa 30 razy 80g dziennie czy raz na jakiś dzień. Łeb mi rozjebało, taki plaster przy tym możesz pod napleta wsadzić. Raz miałem naklejony na plecy nie pamiętam już bo dawno.
  • 2 / / 0
Czy można użyć isopropylu zamiast innych rozpuszczalników i odparować do 1ml? Czy podanie 0.2ml isopropylu z 10ml wody IV jest niebezpieczne ? Oxan czy ktoś może odpowiedzieć?
  • 13 / 1 / 0
11 lipca 2025Komiks pisze:
Kurwa 30 razy 80g dziennie czy raz na jakiś dzień. Łeb mi rozjebało, taki plaster przy tym możesz pod napleta wsadzić. Raz miałem naklejony na plecy nie pamiętam już bo dawno.
Ogólnie dziennie, jak zjadłem 30 na raz też nawet nie noddowałem.. chyba jestem rekordzistą tolerki. Na buprze 3x8mg jakoś funkcjonuję, wracam z powrotem bo to nie ma sensu już, kompletnie się nie kalkuluje, już nic mnie nie robi tylko skręta zalecza.. A co do fenta - cały plaster 100mikro/h zrobił mnie trochę za jednym razem, teraz już znowu tylko brak skręta.
"Kiedy można przestać - nie chce się, gdy się chce - nie można.. życiowa zagadka"
  • 80 / 12 / 0
11 lipca 2025groger pisze:
Pewnie pytanie było, ale liczę że będzie ktoś tak dobry i po prostu odpowie, zamiast zagonić do szukania..
Matrifen 100mirkog plastry transdermalne - nadają się do żucia? Nigdy nie tykałem igieł i nie zamierzam, stąd pytanie jaka ilość przy tolerkce 30x80oxy? (Nie ma błędu z zerami)
Z góry dzięki za odpowiedź
Matrifen nadają się do żucia jednak posiadają 3 warstwy. Sprawia to, że w tym przypadku wolniej uwalniają skład w jamie ustnej. Trzeba cierpliwie czekać na efekt albo usunąć warstwę pierwszą od trzeciej i wtedy delikatnie wsadzić do ust oba kawałki (trochę zabawy z nożem do tapet). Maja też mniej fenta w stosunku do innych firm.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.