Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
wiem... Jestem leniwym skurwysynem, ale sluchajcie kochani nabylem plasterki actavisa 50ug, przecialem go na 4 czesci(nie za duzo? Malo?), no i chce go wrzucic pod jezyk, siadzie? Ile trzymac jak cos?
  • 2801 / 361 / 0
@spiditoja 50ug na 4 części tak ? 1 plaster 50ug to masz 8.25mg fenta dzieląc go na 4 części wyjdzie około 2mg na część/kawałek ale wiadomo wszytko sie nie wchłonie z plastra gdzieś 50% przechodzi . Pytanie czy miałeś styczność z fentem jakis dawki jak dlugo itp ? Bo jeśli nigdy nic fenta i nigdy nic zadnego opio to też różnica jest . Ja będąc na oxy / majce doustnie jesszcze wtedy rzadko i.v na 1 raz wziąłem tylko pod język gdzies kawałek mający do max 3-4mg i jak wtedy miałem hu*jowy dzień tak po 30 mintach jakoś fajnie sie zrobiło na tyle ze ogarnąłem się i wyszedłem na miasto i nawet rozmawiałem z kilkoma osobami także wiesz .. a dodam ze wtedy totalnie nie ogarniałem jak ja to teraz nazywam BHP fenta czyli umyć jame ustną itp itd . Wtedy wyciąłem kawałek jeszcze to bylo z Durogesic 100ug i pod język. Teraz osobiście uważam ze najlepsze są FentaMx pod język czy doustnie ale ujki wycofali je z obrotu i Actavisy naprawdę sa o wiele lepsze niż Durogesic pod jezor
  • 1041 / 4 / 0
Hej,

Ktoś wie co to za plaster i jak to przyjąć? Zwyczajnie jak matryca do buzi?

Tak to wygląda:
https://zapodaj.net/plik-3nubiuTVPY
https://zapodaj.net/plik-atmqXNOGOY
  • 300 / 6 / 0
hej, kolega ma miec niedlugo bolesny zabieg w szpitalu i maja mu podac fenta + miadazolam. Moje pytanie brzmi czy standardowa dawka zadziala na cpuna ktory benzo wpierdala jak tiktaki i bierze obecnie metadon 20mg lub Kratom na kilogramy? a moze to niebezpieczny mix?
  • 2801 / 361 / 0
11 lipca 2023Opia pisze:
Hej,

Ktoś wie co to za plaster i jak to przyjąć? Zwyczajnie jak matryca do buzi?

Tak to wygląda:
https://zapodaj.net/plik-3nubiuTVPY
https://zapodaj.net/plik-atmqXNOGOY
To Niemiecki fentanyl odpowidnik dawki " Naszego " Matrifen'u bo ma 11mg na 40cm2 fenta . Ale dziwne wygląda jak Transtec ( ten z bupra ) bo fenty te w Polsce inaczej wyglądają są " przezroczyste " . Ale możesz spróbować kawałek wielkością podobny do kciuka wrzucić pod język i zobaczysz
  • 106 / 12 / 0
jak waporyzowac plastry z folii? Wpadlo mi 10 x 50uq i ile dawac z tego?czt jest jak rzy h ze jaralem do odciny
  • 1251 / 315 / 12
Wydaje mi sie, ze trzeba by było najpierw wyekstrahować tego fenta z plastrów w jakimś spirolu czy coś w tym stylu, aczkolwiek vapo fenta do odcinki to nie jest imo dobry pomysł. Lepiej chyba pożuć jak gumę jak masz plastry.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 2 / / 0
Miałem przyjemność doświadczyć działanie białych owalnych tabletek, z takim jakby krzyżykiem z 1 strony, i z jakimś numerkiem z drugiej...już nie pamiętam. Donosowo ćwiartka na raz w zupełności mi stykło, jako mało doświadczonemu w opio.
Ktoś wie co to było dokładnie?
  • 12 / / 0
Po jakim czasie od ostatniego żucia kawałka fenta mogę wrzucić oksy?
Ostatnio zmieniony 07 września 2023 przez Veigo, łącznie zmieniany 1 raz.
pytasz się dlaczego biorę?
Poprostu boję się świata na trzeźwo
  • 2801 / 361 / 0
@Veigo jeśli nie jesteś wjebany w fenta tylko było raz na jakiś " czas " to możesz praktycznie po żuciu plastra jak zejdzie faza fenta .
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.