Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
@jacok
Zaryzykowałam ostatnio po 36 godzinach ..bupra dała rade
A , że nie myślę logicznie . Kolejny raz spróbowałam fenta z plastrów. Tym razem prze 4 dni dusiłam jeden plaster . A ostatnio 5 plastrów poszło mi w 5 dni.
Tera Zaryzykowałam i po 16 godzinach uciełam kawałek plastra . Po godzinie poczułam lekki lęk. Ale zniknął już i mogę wkoncu napisać . Powiesz mi czy jak ten jeden kawałek nie wywołał u mnie szybkiego odstawienia. Mogę dalej próbować z bupra żeby się lepiej poczuć?
  • 880 / 363 / 6
30 czerwca 2021LiquidStranger pisze:
Pregabaline bym odpuścił i zolpidem (W szczególności). Ryzyko depresji oddechowej. Na wszelki wypadem minimum 12h przerwy od tych dwóch substancji

A tak to weź pod uwagę przedmówców i ewentualnie bierz przy kimś w razie czego
Pregabalina nie jest w stanie tak nasilić działania sedacyjnego fentantylu, żeby to kombo stało się zagrażające życiu. Nie mniej jednak, ze względu na brak OPa w doświadczeniu z mocnym opio powstrzymałabym się od eksperymentu.

Pamiętajcie, słodziaki, żeby w razie czego zawsze dzwonić po 112 gdyż organizm jednej osoby zareaguje dokładnie inaczej, niż organizm drugiej osoby!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.