Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
@jacok
Zaryzykowałam ostatnio po 36 godzinach ..bupra dała rade
A , że nie myślę logicznie . Kolejny raz spróbowałam fenta z plastrów. Tym razem prze 4 dni dusiłam jeden plaster . A ostatnio 5 plastrów poszło mi w 5 dni.
Tera Zaryzykowałam i po 16 godzinach uciełam kawałek plastra . Po godzinie poczułam lekki lęk. Ale zniknął już i mogę wkoncu napisać . Powiesz mi czy jak ten jeden kawałek nie wywołał u mnie szybkiego odstawienia. Mogę dalej próbować z bupra żeby się lepiej poczuć?
  • 880 / 363 / 6
30 czerwca 2021LiquidStranger pisze:
Pregabaline bym odpuścił i zolpidem (W szczególności). Ryzyko depresji oddechowej. Na wszelki wypadem minimum 12h przerwy od tych dwóch substancji

A tak to weź pod uwagę przedmówców i ewentualnie bierz przy kimś w razie czego
Pregabalina nie jest w stanie tak nasilić działania sedacyjnego fentantylu, żeby to kombo stało się zagrażające życiu. Nie mniej jednak, ze względu na brak OPa w doświadczeniu z mocnym opio powstrzymałabym się od eksperymentu.

Pamiętajcie, słodziaki, żeby w razie czego zawsze dzwonić po 112 gdyż organizm jednej osoby zareaguje dokładnie inaczej, niż organizm drugiej osoby!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?