Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
@jacok
Zaryzykowałam ostatnio po 36 godzinach ..bupra dała rade
A , że nie myślę logicznie . Kolejny raz spróbowałam fenta z plastrów. Tym razem prze 4 dni dusiłam jeden plaster . A ostatnio 5 plastrów poszło mi w 5 dni.
Tera Zaryzykowałam i po 16 godzinach uciełam kawałek plastra . Po godzinie poczułam lekki lęk. Ale zniknął już i mogę wkoncu napisać . Powiesz mi czy jak ten jeden kawałek nie wywołał u mnie szybkiego odstawienia. Mogę dalej próbować z bupra żeby się lepiej poczuć?
  • 880 / 363 / 6
30 czerwca 2021LiquidStranger pisze:
Pregabaline bym odpuścił i zolpidem (W szczególności). Ryzyko depresji oddechowej. Na wszelki wypadem minimum 12h przerwy od tych dwóch substancji

A tak to weź pod uwagę przedmówców i ewentualnie bierz przy kimś w razie czego
Pregabalina nie jest w stanie tak nasilić działania sedacyjnego fentantylu, żeby to kombo stało się zagrażające życiu. Nie mniej jednak, ze względu na brak OPa w doświadczeniu z mocnym opio powstrzymałabym się od eksperymentu.

Pamiętajcie, słodziaki, żeby w razie czego zawsze dzwonić po 112 gdyż organizm jednej osoby zareaguje dokładnie inaczej, niż organizm drugiej osoby!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.