Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Zaryzykowałam ostatnio po 36 godzinach ..bupra dała rade
A , że nie myślę logicznie . Kolejny raz spróbowałam fenta z plastrów. Tym razem prze 4 dni dusiłam jeden plaster . A ostatnio 5 plastrów poszło mi w 5 dni.
Tera Zaryzykowałam i po 16 godzinach uciełam kawałek plastra . Po godzinie poczułam lekki lęk. Ale zniknął już i mogę wkoncu napisać . Powiesz mi czy jak ten jeden kawałek nie wywołał u mnie szybkiego odstawienia. Mogę dalej próbować z bupra żeby się lepiej poczuć?
30 czerwca 2021LiquidStranger pisze: Pregabaline bym odpuścił i zolpidem (W szczególności). Ryzyko depresji oddechowej. Na wszelki wypadem minimum 12h przerwy od tych dwóch substancji
A tak to weź pod uwagę przedmówców i ewentualnie bierz przy kimś w razie czego
Pamiętajcie, słodziaki, żeby w razie czego zawsze dzwonić po 112 gdyż organizm jednej osoby zareaguje dokładnie inaczej, niż organizm drugiej osoby!
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.