Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 10 / / 0
@jacok
Zaryzykowałam ostatnio po 36 godzinach ..bupra dała rade
A , że nie myślę logicznie . Kolejny raz spróbowałam fenta z plastrów. Tym razem prze 4 dni dusiłam jeden plaster . A ostatnio 5 plastrów poszło mi w 5 dni.
Tera Zaryzykowałam i po 16 godzinach uciełam kawałek plastra . Po godzinie poczułam lekki lęk. Ale zniknął już i mogę wkoncu napisać . Powiesz mi czy jak ten jeden kawałek nie wywołał u mnie szybkiego odstawienia. Mogę dalej próbować z bupra żeby się lepiej poczuć?
  • 880 / 365 / 0
30 czerwca 2021LiquidStranger pisze:
Pregabaline bym odpuścił i zolpidem (W szczególności). Ryzyko depresji oddechowej. Na wszelki wypadem minimum 12h przerwy od tych dwóch substancji

A tak to weź pod uwagę przedmówców i ewentualnie bierz przy kimś w razie czego
Pregabalina nie jest w stanie tak nasilić działania sedacyjnego fentantylu, żeby to kombo stało się zagrażające życiu. Nie mniej jednak, ze względu na brak OPa w doświadczeniu z mocnym opio powstrzymałabym się od eksperymentu.

Pamiętajcie, słodziaki, żeby w razie czego zawsze dzwonić po 112 gdyż organizm jednej osoby zareaguje dokładnie inaczej, niż organizm drugiej osoby!
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.