The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Z tego co przeszukałem wątki o fenku, to powinien być dobrej jakości. Kilkanaście gramów jeszcze mam, za jakiś czas pewnie spróbuję ponownie.
07 sierpnia 2022Hlaskover pisze: O to u mnie podobnie było na początku. Pierwsze kilka razy byłem bardzo rozczarowany i wydawało mi się, że wyrzuciłem kasę w błoto a tu proszę, zaczęło klepać i to całkiem przyjemnie. Solidnie poprawia nastrój, działa przeciwlękowo i motywuje do roboty. Zwykle przyjmuję 2,5-3,5 grama, a peak nadchodzi po ok. 4h. Dziwi mnie trochę rozstrzał dawek między ludźmi. Niektórzy mocno reagują na kilkaset mg a inni stwierdzają że działanie jest nikłe przy kilkugramowych porcjach. Chyba największą dawką jaką przyjąłem było coś w okolicach 8g i wcale nie odczułem tego jakoś ekstremalnie (chociaż oczywiście nikogo do powtarzania tego nie zachęcam). Działanie bardzo przyjemnie łączy się z pregabaliną i kofeiną.
Musisz wziąść pod uwagę, ze nie jest to apteczny wynalazek, a suplement, chyba, ze kupujesz w aptekach u sąsiadów, a wiadomo suplementy sa niekontrolowane to różny syf tam jest zwłaszcza po bania FDA jego jakość diametralnie spadła.
Jest dużo postów na reddit o tym mozna poczytać w języku angielskim, jak masz apke to Ci przetłumaczy.
Na pewno zajeżdża wątrobę i nerki, nie wspomnę o flakach jak stosujesz HCL, a przecież jelita to nasz drugi mózg, pamiętam jak lubiłem zajebac Piątek i Sobotę to jak potem nacislo mnie na kibel to dosłownie czułem ten fenibut w odbycie tak paliło, a na papierze pojawiała sie krew.
Wspomnę również, ze jak ktoś ma skłonność do chrapania to po feniu jest tak skumulowany bezdech senny, ze chałupa to sie cała trzęsie, a wiadomo jak wtedy serce dostaje po dupie.
Pamiętam jak miałem kiedyś taka noc tak chrapałem, ze az mnie to budzilo, a raz sie obudziłem to mnie tak z lewej strony pod piersią zabolało, ze myślałem, ze miałem zawał i od tego momentu mam tak, ze czasami mnie tam boli.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.