Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 389 / 99 / 4
Testowałem ostatnio miksy opio z gabapentynoidami i takie połączenie bardzo przypadło mi do gustu.
Teraz jestem po miksie 3.5g fenibutu, PST z 1kg średnio mocnego maku oraz 300mg kodeiny. fenibut nie zwiększył znacząco sedacji, za to nieco podbił euforię. Odrobinę przypomina mi to miks opio+benzo ale jestem bardziej pobudzony do działania. Taki zestaw fantastycznie eliminuje lęki i nieco aktywizuje. Tylko, że wzrok się strasznie rozjeżdża. %-D
Nieźle sprawdza się też zarzucenie większej dawki fenibutu/pregabaliny kiedy grzanie już słabnie, żeby nieco przedłużyć opiofazę.

Swoją drogą orientuje się ktoś może czy gabapentynoidy zwiększają ryzyko depresji oddechowej po opio równie mocno co benzodiazepiny?
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 4 / / 0
Probowal ktos feni + Modafinil? Jak wychodzi to połączenie? Na imprezę się nada?
  • 5774 / 1181 / 43
Polecam miks fenibutu i pregabaliny.
Świetnie razem się uzupełniają.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 195 / 5 / 0
Potwierdzam.
Miks fenibuta z pregabaliną kozak.
Miks f-fenibut + pregabalina+ bakofen robi robotę.
  • 5774 / 1181 / 43
baklofenu bym nie dorzucał do tego, albo to albo to.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 389 / 99 / 4
16 kwietnia 2022q110 pisze:
Probowal ktos feni + Modafinil? Jak wychodzi to połączenie? Na imprezę się nada?
Co prawda spróbowanie tej kombinacji mam dopiero w planach ale bardzo wątpię żeby nadawało się to na imprezę. Obie substancje potrafią nieco podnieść nastrój ale nie są na tyle rozluźniające/euforyzujące żeby nawet zbliżyć się do typowo imprezowych dragów. Taki miks prędzej wziąłbym w robocie niż na wyjście do klubu.
  • 49 / 4 / 0
Jak chcecie się konkretnie wyjebać z butów to polecam popić czajem.
  • 366 / 109 / 0
próbowałem ostatnio zmieszać fenibut z alko, dość ciekawie działa , sprawiło to że byłem lekko pobudzony i miałem jakby bardziej czystą głowę , była też lekka euforia , zredukowana senność ( względem takiej po samym alko) , zdziwiło mnie to że światła wydawały się jaśniejsze , miałem też takie lekkie znieczulenie/drętwienie na twarzy szczególnie w okolicach ust, mam też wrażenie że fenibut redukuje nudności po alko, ale nie polecam w nosa , ból taki że aż łzy mi zaczęły lecieć i od razu zatkany nos, lepiej bombki walić, dodam że fenibut w postaci chlorowodorku był. Wydaje się ten miks też dawać efekty amnezyjne , ale słabsze niż np . alko+alpra
"Life pain always sexy"
  • 389 / 99 / 4
Generalnie nie polecam z tym przesadzać, bo są historie w necie jak np dzieciak wypił na feni dosłownie 2 browary i dostał padaczki, a ktoś się chyba nawet przekręcił po tym mixie .Ale też spróbowałem z ciekawości feni+troszeczkę alko i szczerze mówiąc nic ciekawego, może trochę bardziej euforyczna. Za to, co ciekawe, pojawiały się momenty melancholii co po same wódzie mi się nigdy nie zdarza. Imo przeżycie raczej niewarte ryzyka. Lekki efekt amnezyjny występuje ale tutaj akurat całą winę ponosi alkohol. Do jakiej substancji by nie pić wóda zawsze działa amnezyjnie
  • 361 / 94 / 0
fenibut + alprazolam. Jest sens?
Jedyny sposób by pozbyć się pokusy, to jej ulec.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.