Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 3 / 0
10 września 2020KarmiKlasik pisze:
Jak się ma miks 2C-B z kokainą? I dlaczego na telefonie nie mam wyszukiwarki. Przeszukał bym temat, ale brak tej opcji w mobilnej stronie.
I co stestowałeś ? Jak wrażenia
Blancior? Eee to nie klepie lepiej Bonio :-D
  • 6 / / 0
Siema. Biore kwetiapine w dawkach 25mg na sen oraz Paroksetyne 20mg. W sylwestra planuje wziac 2CB. Zastanawiam sie czy ssri nie zniweluje mi tego dzialania. Jesli tak to na ile odstawic ssri i czy warto.
  • 134 / 3 / 0
Jak jest jeśli chodzi o łączenie 2cb-fly z hometem/homiptem?
Drugie pytanie, czy etizolam zbije działanie 2cb-fly?
  • 111 / 19 / 2
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: Lolxd »
Od czasu jak mineły dwa tygodnie kiedy biore 150 mg buprioponu zauważyłem, że 2cb działa zdecydowanie mocniej i dłużej. 20 mg (oralnie) czystego 2 cb w prochu w moim odczuciu klepie jak 40/50 mg. Przedtem takie dawki były dla mnie satysfakcjonujace ale w wypadku sniffa, oral zawsze bralem minimalnie 50 mg. Teraz nawet na tych 20 mg bodyhigh jest już miażdżąco przyjemny, tak jak to było na 50 mg. Jedynie wizuale są może raczej na poziomie 30/40 mg. Pomimo takiej bomby na takich dawkach da się naprawdę dobrze funkcjonować o dziwo, wyjście do przykładowo knajpy na kolacje nie jest żadnym problemem. Gdy przy 50-75 mg oralnie przedtem było to wyzwanie arcycieżkie. Jak dodamy do tego 150 mg pregaby to już mamy naprawdę elegancką i bardzo wydajną bombę. Nie spodziewałam się, że bupriopon może aż tak znacząco wpływać zwłaszcza na moc działania 2cb w stopniu mniejszym na czas działania.

przeniesiono - łysy
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 158 / 45 / 0
Już w sumie napisałem w głównym wątku, ale ten wydaje się być bardziej odpowiedni. Wreszcie spróbowałem nexus flipa i to połączenie to zupełnie inne i pełniejsze doświadczenie niż po samym 2C-B. Najpierw poleciała emka, potem dorzutka i po paru godzinach zjedliśmy po ostatniej pigule, a do tego kreska ketaminy, a po jakichś 30 minutach poszło 2C-B sniffem w dawce myślę, że ok. 20-25 mg. Radyjko weszło szybko, momentalnie zlikwidowało zbicie towarzyszące kończącej się zabawie z MDMA i uraczyło nas pięknymi wizualami oraz niezłą psychodelą. To co widziałem ciężko nawet opisać, a k-hole to było doświadczenie wręcz mistyczne i co ciekawe sporo pamiętałem z pobytów w dziurze. Buszki z bonga fantastycznie podbijały fazę, podobnie jak kreski ketaminy. Ogólnie wrażenia wg mnie lepsze niż po kwasie, ale LSD akurat z MDMA jeszcze nie mieszałem, a tylko z trawą, ketaminą. Z minusów takiego połączenia to z pewnością wyraźny body load (na szczęście można go fajnie skontrować ketaminą), momentami duży nieogar oraz wydaje mi się, że miks dość mocno obciąża układ sercowo-naczyniowy. Uważam też, że człowiek po zażyciu takiego zestawu substancji średnio się nadaje do ludzi, bo wygląda na naćpanego i lepiej sobie posiedzieć w domu albo w jakimś komfortowym miejscu z zaufanymi osobami. Po odespaniu, kolejnego dnia czułem się bardzo dobrze i towarzyszył mi przyjemny afterglow. Na bank będzie powtórka za parę miesięcy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.