Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 21 / 0
Rozpierdoliłeś mnie na kawałki z tą rolą fenazepamu w oswajaniu się z szarzyzną Rosji hahaha.Wspaniałe.Powinni wyprodukować BytomZepam, bo Bytom to dopiero paskudny jest.
Ja bym stawiał, że te znaczki macie jakieś wałowane.
  • 5 / / 0
witam, nowy jestem tak mnie ten temat zainteresował trochę i znalazłem typa co to ma ebayu, tylko te dawki takie małe, jak Wy to mierzycie?
Uwaga! Użytkownik patykiem_pisane76 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 16 / 0
Tak czytam sobie o tym fenazepamie i z opisów wygląda mi to na coś podobnego do niestety niedostępnego już flunitrazepamu (który kiedyś lubiłem). Jak oceniacie fenazepam pod względem działania, jedyna benzo której nie próbowałem to clonazepam - a jak widzę do niego jest tu najczęściej porównywany. Czy warto w to w ogóle inwestować, czy ten fenazepam to zwyczajnie taki diazepam tylko 100 x mocniejszy i z 60 godzinnym okresem półtrwania inaczej mówiąc - totalny zamulacz, rozpierdalacz i miorelaksant (czyli nic wartego inwestowania większych pieniędzy), nie wspomnę o większym efekcie amnezyjnym (ale to akurat mi tak nie przeszkadza).
  • 761 / 11 / 0
Jest jakiś polski sklep z tymi blotterami?, bo ja znajduje tylko zagraniczne, ale na brytyjskich czy amerykańskich ceny rzeczywiście atrakcyjne. Wyślijcie mi adres na priv jeśli jest takowy:)
  • 486 / / 0
Co tu tak cicho teraz?

Phenazepam w formie tabletek. W poradni dla dorosłych wyznacza 0,00025-0,0005 g (0,25-0,5 mg) 2-3 razy dziennie. W szpitalu dawka dobowa może być zwiększona do 0,003-0,005 gramów (3-5 mg) w leczeniu padaczki dawka dobowa wynosi od 0002 do 0,01 g (2-10 mg).

Więc nie jest przesadą dzielenie jednego kartona (1,5 lub 1 mg) na cztery?
Jaka jest według was najmniejsza odczuwalna dawka?
Jaką subiektywnie najmniejszą stosowaliście i z jakim skutkiem?
  • 519 / 2 / 0
Czy jest przesadą dzielenie na 4 kartonika? Zależy do jakich celów potrzebujesz ten fenazepam, ćwiartka papierka 1mg to odpowiednik jednej rolki 5mg, może taką ilością bym się nie naćpał, ale lekko zaleczył jakiś zjazd już tak. Jutro albo w środę powinno do mnie przyjść 10 papierów 1.5mg to coś skrobnę.
  • 486 / / 0
Chcę zastosować go do detoksu od kody (słabe objawy fizyczne, duże psychiczne). Chcę jednocześnie takiej dawki, co pozwoli mi się zrelaksować, ale jednocześnie pozwoli pod wpływem chodzić normalnie do pracy i rozmawiać z ludźmi.
  • 519 / 2 / 0
To wygląda tak jakbyś pytał się mnie, a ja nic ani o kodzie, ani o benzynkach nie wiem. Zacznij od 0.25mg, jak będzie zbyt słabo to... następnego dnia po zażyciu tej samej dawki powinno być mocniej, jak będzie już dobrze to następny raz weź jak znów poczujesz że jest za słabo. A w ogóle to ten mini skręcik nie będzie trwać długo więc pewnie 2-3 wzięcia fenazepamu wystarczą. Jeśli masz tolerkę na benzo to ten post Cię nie dotyczy.
  • 486 / / 0
@Nananana
Dzięki, ten post był adresowany głównie do ciebie, gdyż myślałem, że miałeś do czynienia z tym lekiem.
Wziąłem około 0,75mg pod język około 20 minut temu, jeszcze nic nie czuję, to pierwszy raz (nie licząc 2-3 słabych tabletek bromazepamu kiedyś wziętych pod wpływem innej substancji).

W wypadku benzosów też występuje coś takiego jak "wyrabianie" receptorów? (Nawet w wypadku kody nie wszyscy w to wierzą, pomimo empirycznych odczuć)
Czy tolerancja występująca podczas działania substancji, lub coś innego nie pozwala na doładowywanie? Ma ktoś wiedzę na ten temat?
WyGooglowałem tylko informacje ulotkowe, krótkie encyklopedyczne, trudno znaleźć też cokolwiek w wątkach na hypciu.

Ktoś jeszcze (lub ty) ma coś do powiedzenia ciekawego?
  • 353 / 1 / 0
dajta znac jak te papierki 1,5mg, bo z dawnymi 1mg mam chÓjowe doswiadczenia (a raczej ich brak:/)
a jakby te byly ok to pewnie znowu podejme sie testow hyhy:>
z gory thx za info
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.