Ja bym stawiał, że te znaczki macie jakieś wałowane.
Phenazepam w formie tabletek. W poradni dla dorosłych wyznacza 0,00025-0,0005 g (0,25-0,5 mg) 2-3 razy dziennie. W szpitalu dawka dobowa może być zwiększona do 0,003-0,005 gramów (3-5 mg) w leczeniu padaczki dawka dobowa wynosi od 0002 do 0,01 g (2-10 mg).
Więc nie jest przesadą dzielenie jednego kartona (1,5 lub 1 mg) na cztery?
Jaka jest według was najmniejsza odczuwalna dawka?
Jaką subiektywnie najmniejszą stosowaliście i z jakim skutkiem?
Dzięki, ten post był adresowany głównie do ciebie, gdyż myślałem, że miałeś do czynienia z tym lekiem.
Wziąłem około 0,75mg pod język około 20 minut temu, jeszcze nic nie czuję, to pierwszy raz (nie licząc 2-3 słabych tabletek bromazepamu kiedyś wziętych pod wpływem innej substancji).
W wypadku benzosów też występuje coś takiego jak "wyrabianie" receptorów? (Nawet w wypadku kody nie wszyscy w to wierzą, pomimo empirycznych odczuć)
Czy tolerancja występująca podczas działania substancji, lub coś innego nie pozwala na doładowywanie? Ma ktoś wiedzę na ten temat?
WyGooglowałem tylko informacje ulotkowe, krótkie encyklopedyczne, trudno znaleźć też cokolwiek w wątkach na hypciu.
Ktoś jeszcze (lub ty) ma coś do powiedzenia ciekawego?
a jakby te byly ok to pewnie znowu podejme sie testow hyhy:>
z gory thx za info
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.