probowalem dawki wlasnie w ilosciach 5-10mg maks pod jezyk w kapsulce itp. i w poludnie dziala nawet nawetm ale pod wieczir po 20 to misie tak wpierdala na serce ze nie wiem czy dzwonic na erke czy leciec do monopolowego i sie zalac w trupa..... :/ bralem od 5do10mg przed 20:00 i bylo w miare okej czulem wieksza chec do zrobienia czegoc i chec do dzialania, ale doswiadczenia moje z DMAA na poczatku wygladaly znacznie owocniej bo dmaa dawalo mi to co etlo teraz ale nie dawalo zadnego wjazdu na serce ZADNEGO I TO W ILOSCIACH 100mg z mocna kawa ale za to umoslowo = BRZYTWA !!!! za to etylo wpierdala mi sie jak CBS z rana przez okno nagle czuje jak mi serce zaczyna napierdalac ponad 100 na min... a umyslowo ? co to kurwa jest ? to ja juz wole DMAA z Mocna kawa gdzie puls zamyka sie w 80-90na min a umysl mam taka brzytwe i asertywnosc ze samo spojrzenie roztapia metal..... naprawde sie zawiodlem... zalek brals kiedys dmaa ? ;>
edit:
jeszcze raz , mam niby ten umyslowy nie wchodzacy na cialo sort i tak:
etylofenidat - hehe fajnie cos tam czuc na poczatku jest wesolo poslucham myzyki cos zrobie przez goodzine a potem napierdala serce i co tu robi ?
DMAA - oo w kurwe wizja brzytwka, biel jest bielsza , litery ostrzejsze, pewnosc siebie 100+, asertywnosc 100+.... no wejdz tylko kurwa na moj teren i cie zmiarzdze, i ten wzrok mowiacy - lepiej kurwa ze mna nie zaczynaj, skupienie , szybkosc myslenia a wjazd na cialo i serce ZEROWE w stosunku do etylo... moze nie ma az atkiej checi do robienia po dmaa choc ciezko mi powiedziec bo na poczatku mialem ogromna chec to i tak wole dmaa z kawa ni ten etylofenidat :/ bezapelacyjnie robi wiekszy rozpierdol na organiz niz DMAA , ja pamietam jak nie chcaco przypierdolilem 120mg z megamocna kawa to nie czulem sie taki poschizowany jak na etylo jak mi weszlo na sercee bo dmaa w takich ilosciach na nie praktynie nie wchoodzi... czestowalem nie jedna osobe dmaa w ilosciach malych i w ilosciach NA START prze zajebiscie wysokich i to DONOSOWYCH, nikt NIKT NIE SKARZYL SIE NA WJAZD NA SERCE, NA ROZPIERALANIE UKLADAU KRWIONOSNEGO , NA ZAJEBISTYPULS CZY CISNIENIE !!! zrozumcie, daje swiezakowi 100mg !!!! UWAGA 100mg gdzie jednorazowa dawka poczatkowa dla swiezaka to 25mg ORALNIE, a ja daje 100mg DONOSOWO i co ? z sercem legit, z pulsem legit, typ skarzy sie tylko na to ze ostro zre w nos, ale mowi ze to przebija fete na polskim rynku.... ROZUMIECIE ? 100mg dla swiezaka i zero wejsca na serce.... a ja przypierdalam doustnie etylofenidat 10-20mg oradnie, choc na poczatku szlo do 10mg i mi tak wpierdala na serce ze zaczynam panikowac.... :/
SLUCHAJ DMAA TO TEZ NRI i nie ryje serca wogole ni huja nic nie ryje walnij sobie dmaa z mega mocna kawa zobaczysz co mam na mysli, nic a nic na ciele ale w umysle... t1000 cyborg czujesz ze rozjebiesz wszystkich....
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Angry wypierdalaj, ;)
Etylo juz w dawce 10mg robi dobrze i daje mi to czego potrzebuje :cheesy:
Kawa na mnie nie działa , nie raz jak chce wspomoc etylo np podczas sesji to wale kofeinę bezwodna tabs 200mg :-D
w sumie dzialanie bylona poczatku dosc fajne
ok 40 min euforii i pobudzenia
potem wszystko lekko jakby opadło
alko weszło w ilosci sredniej = kilka piwek
w sumie z minusów, zapomniałem pojesc potem
jednak etyl zafundował mi nieprzespana noc...
ogólnie jeszcze sobie zafunduje opcje bez alko
zobaczymy jak sie sprawdzi...
Rahciah pisze:Za to w nos klepie jak należy, bez żadnych negatywnych skutków dla śluzówki : )
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/chimpanzees-sharing-fruit.jpg)
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol
Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.