Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 69 / / 0
Uśniesz, klony się przydadzą...
  • 302 / 2 / 0
a tych klonów ile dojebać ? %-D ostatnia dzialka pewnie byla teraz czyli ~ 100 mg. albo jeszcze zaraz za 30 minut dorzuce z 70 %-D ile zjem 2 mg klonów powinno byś spoko ?
  • 231 / 2 / 0
Po takiej ilości EPH to nie wiem czy nawet klony pomogą. Na moje to czeka Cię bezsenna nocka:)
  • 1472 / 196 / 0
E tam, pomogą.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1180 / 5 / 0
A mnie po dniu z alfą (ost. dawka około 18) i 4x2mg klono (mała tolerka) nie uśpiło - takie małe info.
  • 49 / 1 / 0
mnie 50 mg przyjete podjezykowo ( zniszczona przez to skóra pod językiem ) o północy położyło spać dopiero o 6 rano
  • 1472 / 196 / 0
Zawsze zostaje zachlanie się wódą jak nie ma niczego innego pod ręką. Ale generalnie benzo lub opio dają radę. Można też dodać Urosept z apteki - naprawdę pomaga wyłączyć etylo, przynajmniej w niższych dawkach.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 231 / 2 / 0
Zgadzam się co do Uroseptu. Nie bardzo wierzyłem w to cudo, a teraz sam stosuje i dają radę te roślinki. Nie wiem na ile jest to działanie tego specyfiku, a na ile przyzwyczajenie organizmu, ale można dość szybko po zażyciu go pójść w spokojny regenerujący sen.

Dopiero ostatnio zaczęły mnie nękać ''żywe sny'' i zawsze są to koszmary, tak pojebane jakich nigdy w życiu nie miałem. Ponoć to przez dopamine, z tego co czytałem w tym wątku. Da się to jakoś ograniczyć lub usunąć nie rezygnując z zażywania EPH?
  • 1472 / 196 / 0
MrElenthar pisze:
Dopiero ostatnio zaczęły mnie nękać ''żywe sny'' i zawsze są to koszmary, tak pojebane jakich nigdy w życiu nie miałem. Ponoć to przez dopamine, z tego co czytałem w tym wątku. Da się to jakoś ograniczyć lub usunąć nie rezygnując z zażywania eph?
Pred snem: krecha EP (do 5 mg) lub mała dawka kofeiny lub MXE (albo jakikolwiek inny stymulant/iMAO/SRI). Ogólnie jest to spowodowane nagłym spowolnieniem aktywności OUN i wytwarzaniem mniejszej ilości serotoniny -> poprzestawiania faz snu. Polecam też godzinę przed snem gasić światła i wyłączać wszystko (kompa itp.).
  • 302 / 2 / 0
No to na nic nie spalem, zjadłem 10 mg klonów i tak się hujowo czuję, chodzę jak pijany. Przejebane jednym słowem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.