Dział poświęcony pozostałym substancjom, które nie znalazły miejsca w powyższych kategoriach – dział służyć ma łatwości nawigacji.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
mnie tylko pobudza i wyastrza gadke, lecz co mi z gadki jak mam haos w glowie... :P
  • 41 / / 0
Czy dobry sort eth-cata wyczula wam węch, bo mi się to dość często w przypadku naprawdę b.dobrych igiełek zdarzało. Raz kotek wyczulił mi powonienie tak bardzo że czułem dosłownie każdy zapach otoczenia: tynk na ścianach,drewnianą podłogę, zapach lakieru do podłogi a nawet zapachy tak neutralne jak plastik :cheesy: ,naprawdę przedziwne uczucie.Dodam tylko ,że tak potężne wyczulenie węchu wystąpiło tylko raz :-(
“Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.”

― Hunter S. Thompson
  • 19 / / 0
Re: Etkatynon
Nieprzeczytany post autor: tummler »
gameacc4231 pisze:
mnie tylko pobudza i wyastrza gadke, lecz co mi z gadki jak mam haos w glowie... :P
dokladnie hehs. nawijasz jak pojebany ale jednoczesnie w glowie pojawia ci sie tysiac innych tematow i je zaczynasz nie konczac poprzedniego co zamienia twoja [w twoim mniemaniu bardzo sensowna i merytoryczna wypowiedz (nastepnego dnia jednak rozumiesz ze gadales bez zadnego ladu i skladu)] w narkomanski belkot.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Piderek »
Moj eth-cat przypominał mniejący się puder lecz sprzedawca twierdzil ze jest to snieg. Dzialaniem roznil sie od tych wyzej mam prawie zerowe doswiadczenie a tylko speedowal..
  • 606 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Philipos »
tummler pisze:
narkomanski belkot.

Egzagli %-D lepiej bym nie określił etkatowego geniuszu
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 41 / / 0
U mnie rozmowa przy niskich dawkach wygląda zwykle dość sensownie :-) ,lecz przy większych pierdoli się po całości.
“Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.”

― Hunter S. Thompson
  • 438 / 3 / 0
Ja tak w sumie ethcat spisałem już na straty i uważałem go za wymierający gatunek. Aż do wczoraj. Na początku napiszę, że nie wiem, czy była to przyczyna zajebistego s&s, przypadku, kwestia osobnicza, czy sprawa genialnego odkrycia. Po chuju to mam, grunt to efekt.

Otóż zrobiłem następującą rzecz, jakieś 30 minut przed aplikacją e-kota, nonszalancko ojebałem 2mg diklazepamu w białaych małych w krążkach. No i jakoś o tym zapomniałem. Potem już chyba z nudów wyłącznie sypnąłem sobie 200mg ekota (forma krystaliczny proszek) i w nos. Dotychczas ekot działał na mnie bardzo przeciętnie i w sumie nie należał do mojej chemii numer jeden. Tymczasem faza jaka mi się wkręciła zniszczyła mój system hierarchizacji dragów. Nagle poczułem napływ wyjebanej empatii, czystej niczym nie zmąconej stymulacji, szczęścia (dopaminka), całkowitej równowagi psychicznej, żadnego bełkotu. Kurwa, a to na pewno był ekot. Także polecam jebnąć benzo przed kotem i nie będzie tego wkurwiającego uczucia poshizowania lub/i zamuły. Przynajmniej u mnie tak to działa. :-D
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 1180 / 5 / 0
Standard, że po benzo nawet hujowe speedy działają całkiem sensownie.
  • 677 / 2 / 0
Miałem podobnie z etkatem , to samo z alfa-PVP, to w sumie ma sens bo te substancje za bardzo wchodza na ciało i wspomagają wydzielanie noradrenaliny i człowiek czuje po prostu dyskomfort fizyczny i/lub psychiczny i nie da sie skupić na pozytywnych efektach, benzo rozluźnia , wycisza uspokaja i zabiera część nieprzyjemnych efektów ubocznych. Przy dobrych stymulantach typu amfetamina nie ma potrzeby ale w tak trudnych przypadkach jak etkot to czasami zalecane ^_^
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1180 / 5 / 0
^ dobre wyjaśnienie.

Kiedyś raczyłem się MDPV za którym nie przepadałem tak na prawdę i nieduże ilości alpry bardzo pomagały i można było pracować bez żadnych dyskomfortów.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".