Zawarte w nich 1mg per tabs, oswaja i rozluźnia napietosc nerwową.
Co ważne, etizolam nie wywiera olbrzymich ubytków, chociaż prowadzi do ciężkich powikłań nieodstawiennych.
W strefie rc, dla mnie najbardziej pożądany.
W strefie aptekarskim, wcelowuje się w clonazepam, ale z nim trudniejsze przeprawy jeśli chodzi o dostępnośc.
Przepustowość tego leku w gabinetach jest niemiarodajna, poniewaz to lek klasyfikowany do sfery psychiatrycznej.
27 maja 2022mietowy3 pisze: Etizolam w PL dostępny w aptece? Jaka marka? Nie slyszalem o czymś takim.
Zamawiałam pakiety po 100dropsów i hulałam, dziennie po 2 lub 3 + piwka.
Teraz ubywa preparatu, więc gdy czuję zawirowanie, nadchodzi zazwyczaj wieczorem po 10h od wstanięcia, poprostu muszę uspokoić głowę, bo się wkrada stan zapalny w opony mózgowe. Jako, że ubywa, stopniowo zmniejszyłam do 1mg na wieczór, inaczej następiłaby detonacja. Próbowałam to zdusić,, po 3dniach na odstawce, zaczynam bzikować niezależnie ode mnie.
Preparatu mam około 75pigułek, jeśli będę kontrolować i zapodawać raz dziennie.
Dwa miesiące mam miodowe. Chciałabym to rzucić w pizdu, ale psychika obrywa i chodzę jak tykająca bomba, nie ma zmiłuj, chyba się wpieprzyłam na amen. Cholercia.
EDIT***
Wczorajszego dnia zeżarłam jddnego groszka w trakcie trwania meczu reprezentacji i dotarlam do momentu, gdzie przeminęło 6h i muszę wrzucić kolejnego, ponieważ najbardziej mnie wkurwia niemożność zaśnięcia. A, dziś ktoś mi zwiększył ciśnienie, co potencjalnie zaburzyło równowagę wszechświata.
Niemożność spania to największe przekleństwo. Kocham spać nad życie i mogłabym to robić nieustannie.
Kocham marzenia senne, od dłuższego czasu mam sny co noc, kocham wędrować w tej krainie na równi ze stanem narkotycznym. 20godzin snu, 4godziny czuwania, to idealny model istnienia w tym obesranym zagajniku.
W razie ostateczności posłużę się neuroleptykiem, mam risperidion. Znam lepsze killery co ścinają i uśpią.
Na neuro jestem uczulona, są przeznaczone dla pokurwieńców.
Taaa, mocno kontrowersyjne ♡♡♡
gruby taki wór to był i ważył jak ze 2 jabłka. Aż się wierzyć nie chce ile ja tego przejadłem, kilka gramów na pewno, może kilkanaście. Codziennie na wieczór, dochodziłem już do 30mg na raz.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.