Substancje wpływające na wydajność działania układu kwasu gamma-aminomasłowego w organizmie.
Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Eh surv , nie będzie :( bedzie lipa ja po 500mg miałem jedynie fajnie ale czułem kurewski niedosyt i celowałbym bardziej w dawke rzędu 600-750mg
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1345 / 6 / 0
Surv., napisz jak było, czy zgodnie z tym, co napisał Bigos?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 2428 / 90 / 0
Po 300mg to On sie pewno musiał doszukiwać pizdy %-D mniej jak 0,5g to nima sensu zarzucac , zresztom chopoki powyżej pisali o zajebiscie duzej nieekonomicznośći tego zwionzka %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6190 / 439 / 12
Słabo, placebo niemalże.

Właśnie zjadłem 600mg naraz i dalej dupa. Idę spać, może chociaż sny bedą fajne.

Najwyraźniej dodali grupę metylową w złym miejscu - metakwalonem się podnieca cały światek ludzi, których mam na odtwarzaczu mp3. :huh:
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 212 / 3 / 0
Próbowaliście waporyzować ten związek? Na mnie działają dawki około 50mg. Jest to takie fajne zmulenie, delikatna poprawa nastroju, spowolnienie ciała i bicia serca. Bardzo fajnie podbija benzo. Zaraz będę sprawdzał jak działa dopalenie do PST. Ciekawi mnie czy tak jak barbiturany będzie wzmacniał działanie przeciwbólowe. Dawki oczywiście niewielkie , nie mam zamiaru paść z powodu depresji układu oddechowego.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2013 przez lytom, łącznie zmieniany 1 raz.
"Co Cię nie zabije to zryje Ci psychę"
  • 2428 / 90 / 0
Marchewa waporyzował i strasznie sie jarał tym Etakwalonem , więc coś w tym musi być, ja probowałem dawek grubo ponad 1g (oral) i lipszton dalej ;(
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.