Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Cześć, potrzebuję dobrej rady najlepiej od osób które przerabiały temat w praktyce.
Poszukuję jakiegoś specyfiku który będzie pobudzał kreatywność, stymulanta ? (czyli wszystkie zamulacze typu mefedron odpadają) a jednocześnie po którym nie zanika erekcja.
Przykładowo feta w miarę dobrze się sprawdza pod względem kreatywności, ale po jej zażyciu wzwód mówi papa na dobre kilka godzin i ani sildenafil, ani najlepszy lodzik na świecie w niczym tu nie pomogą. koks jest świetny, niestety jego ceny są kosmiczne, także również odpada.
Obecnie rynek jest zalany przez multum substancji i podejrzewam, że gdzieś tam znajduje się to czego szukam, ale sam nie jestem w stanie wszystkiego sprawdzić i będę wdzięczny za jakieś sprawdzone rady.
  • 3362 / 349 / 0
Ile tego sildenafilu bierzesz ze ci sie nie sprawdza? Conajmniej 50mg bierz, po kresce powinno sie normalnie wbic i pala powinna stanac. A jak 50mg nie starczy to dojadaj po 25mg. Mozesz tez sprobowac tadalafilu, on dziala kilkanascie godzin, ale nie powoduje erekcji perse.
  • 2535 / 594 / 0
Jak jesteś zdrowy,to nie powinieneś mieć z tym problemu po żadnym narkotyku.Dowolny stymulant,benzo,deliriant ,dysocjant... nieważne.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
14 lutego 2023FajnieJest pisze:
Ile tego sildenafilu bierzesz ze ci sie nie sprawdza? Conajmniej 50mg bierz, po kresce powinno sie normalnie wbic i pala powinna stanac. A jak 50mg nie starczy to dojadaj po 25mg. Mozesz tez sprobowac tadalafilu, on dziala kilkanascie godzin, ale nie powoduje erekcji perse.
Nawet po 100 mg nic nie zdziałam (większej ilości chyba niema sensu brać, bo jeśli taka ilość nie pomaga to chyba żadna) po prostu nawet najmniejsza kreska fety powoduje flaka z którym nic nie da się zrobić. Dlatego też właśnie poszukuję czegoś w rozsądnej cenie, co będzie dawać kopa podobnego do fety czy koksu, ale jednocześnie nie spowoduje utraty wzwodu.

scalono - WRB
14 lutego 2023Atropolamine pisze:
Jak jesteś zdrowy,to nie powinieneś mieć z tym problemu po żadnym narkotyku.Dowolny stymulant,benzo,deliriant ,dysocjant... nieważne.
Wiem, że problem z erekcją po fecie nie tylko ja mam, może to kwestie indywidualne, na niektórych działa w ten sposób, a na niektórych mniej lub wcale. Dwa, że prawie 2 lata temu miałem mały zabieg na prąciu (wydłużenie wędzidełka) który chirurg zwyczajnie spieprzył i od tego czasu ogólnie mam problem z erekcją, natomiast nawet 25mg sildenafilu pomaga i jest w miarę ok, przy alkoholu też sildenafil pomaga, a przy fecie to jest tak jakby całe działanie sildenafilu zostało momentalnie rozłożone.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.