ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: szymus »
Pomomo małych problemów z dojazdem, zjawię się na bank. Na samej imprezie zarzuciłbym coś psychodelicznego, ale niestety u mnie bida z nędzą jeśli chodzi o psychodeliki. BTW Z którym artystą wiążecie największe nadzieje? Jak podoba wam się Time Table? Jeśli o mnie chodzi, to uważam, że jest przecudownyyy. Uda się doznać wszystkieko na co czekałem od podania pełnego Line Up'u.
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2009 przez szymus, łącznie zmieniany 1 raz.
Sleepless psychedelic night...
  • 79 / / 0
ja będę biegał ze sceny na scenę:d duzo dobrych dj jest. a jak ktos nie ma nic u siebie to polecam dopalacze.pl
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Ten etap mam już dawno za sobą, a pozatym, oni nie mają nic spełniającego moje wymagania. Za tydzeń o tej porze widzę was wszystkich w klasztorze :)
  • 79 / / 0
hehe widzisz i bedziemy sie modlic o dary i zmiane prawa :D
Uwaga! Użytkownik stary kwasiarz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / / 0
Ja też będę ! Ale nie zbieram nic ze sobą bo przypał niepotrzebny. Może się uda ogarnąć coś na miejscu :diabolic:
  • 21 / 1 / 0
Modliłem się jeszcze zanim zacząłem przygodę z substancjami psychoaktywnymi i modlić się będę nadal. Na ogarnięcie czegoś na miejscu bym nie liczył. Masa przypadkowych ludzi zagadywała mnie, czy czegoś nie mam, ale nie słyszałem, żeby komuś udało się coś ogarnąć.
  • 69 / / 0
Może by jakąś ustawkę hyperowców zrobić przed imprą ? Co Wy na to ?

W najgorszym wypadku to nażrę się jebanych tabletek na katar. %-D
  • 21 / 1 / 0
Pomysł dobry, tylko ciekawe, czy ludzie dopiszą... Zważywszy na rodzaj transportu jaki wybrałem, w moim przypadku w grę wchodzi tylko ustawka w czasie imprezy. Jeszcze tylko 3 dni i balujemy :D .
  • 69 / / 0
Ja jadę koleją z dalekiej północy wiec jeszcze przed impra będę ładnie... %-D

antraxkelso, poszlo pw...
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
a i ja może zawitam bom przy kasie. Ale nie wiem. Co do ćpania ja mam wszystko na miejscu ;P Zdeka nie mój klimat ale jak się dobrze zapierdole to będzie git. w sumie nawet nie wiem co za dj będą, hm...
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.