Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
Jaka jest Twoja ulubiona forma konopi?
Susz
173
75%
Hasz tradycyjny
26
11%
Bubble hash
3
1%
Nalewka
6
3%
Tłuszcze
9
4%
Gliceryna
1
0%
Olejki
13
6%

Liczba głosów: 231

ODPOWIEDZ
  • 604 / 59 / 0
Mam olejek/ekstrakt z bardzo gęstą, ale wodnistą konsystencją, tzn. spływa wooolno ale jednak spływa. W związku z tym mam problem z przechowywaniem bo pojemnik musi być zawsze pionowo bo żywica spływa, brudzi dekielek, zakleja gwinty i mnie to wkurwia. Dodatkowo to mocne jest że główka szpilki wystarczy żeby sie porobić wapując, dlatego nie chcę żeby jakakolwiek ilość się marnowała i przyklejała do gwintów, żeby można było łatwo ten olejek wydobyć z danego pojemnika dlatego np. buteleczka z wąskim gardłem odpada. Nie mam pomysłu w czym mógłbym to przechowywać tak, żeby można było pojemnik wrzucić np. do plecaka i się nie martwić że mi zaleje dekielek i gwint ? Macie jakieś pomysły albo strony z jakimiś wymyślnymi pojemniczkami ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.