Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
a chuj,prawie po 16 latach skminiłem sobie 3 paczki Tussipectu po 20 tab ( 300mg efki w każdym opakowaniu )
Poszło teraz 15 tabsów i robie crash testy. Lek ten jest co prawda na reckę ale tak lajtową że każdy receptopat wam to wyda odręki.

- Na razie upłęło 0.5h , latają mi ręce i czuje fizyczny przypływ czystej energi... Zaczynam sprzątać chatę+ mam wrażenieże że z wielką lekkością przychodzi mi pisanie tego posta. Lecz nie mam takiej klarowności umysłu jak po fecie.
- Coś czuję że dobrze by to się łączyło z pregabaliną

EdIT: Dojadłem pakę do 300efki i zarzuciłem 600 pregi xD Ciekawe czy odkryję jakąś zajebistą fazę / popierdoli mnie / czy efekty się zniwelują:O Koło14 bd wiedział xD

- muzyki słucha mi się zajebiscie!!!! Im szybsza tym lepsza !! XD

- To też melduję -po 14 się załadowało całe 300 efki. +te 600pregi( przypominam że mam tolerkę zwykły śmiertelnik powinien wziąć max 300) mam faze jakiej jeszcze nigdy nie miałem - mega fizyczny spid połączony z pregowym wyjebaniem. Strasznie mi sie chce jarać ale nie mam czego więc wystrzeliłem po 2 piwerka 9% i dopiero podczas spaceru poczułem się zajebiscie. W tym stanie mógłbym zapierdalać z 30 km i by było dobrze. Muzy się fajnie słucha ale ewidentnie niemam bani tego co po spidzie. Ciężko to opisać....+ wszystko spowija taka jasna poświata ;) Dobra teraz raczę się piwerkami :P - Nie dziwię się że ludzie walą efkę do ćwiczeń i na siłkę.
  • 2394 / 653 / 0
aktualizacja:

EDIT: Wypiłem dość szybko jednego browca9% - zajebiscię podbił fazę/ zarezonował z pregą. Kurwa noga mi lata jak pojebanemu i mam zajebiste ciary.... Aż zadzwoniłem sąsiada żeby wpadł chociaż na 20 min na faje - gadka się mega kleiła. Gadałem jak bym był trzeźwy ( taki tok myślenia) ale dość szybko i nie dopuszczałem rozmówcy do zdania xD Ogólnie ta faza jest mega pro stworzona do towarzystwa-zjebałem że jestem sam w takim stanie..... KURWA aż palce mnie napierdalają od tego nakurwiania w klawe ;P

Omgggg - udało mi się JEDNEGO PETA wyjanić I TO JEST GAMECHANGER !!!! Jak zajarałem całata efedryna wjechała jakby drugi raz , Mega ciary...... SPID Wszedł na kolejny Bieg !!! kurwa mać xD -morał jest taki że jak będziecie próbować tego mixu to koniecznie zaopatrzcie się w Paczkę szlugów. Brakujący element układanki hehe ;)

15:48 - Faza zaczyna ewidentnie pikować w dół, choć dalej jest zajebiście ;) Jakbym teraz efki dojadł trip pewnie trwał by dalej ale nie mam. Także skupiam się na piwkowaniu i czilu. Za jakieś 2h pewnie benzo wjedzie i lulu ......

jak coś to scalcie to kamraci ; )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.