Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1174 / 222 / 23
@FAMAS1980
Dokładnie, największy efekt może przynieś na motywacje do robienia czegoś energochłonnego. Chociaż w sumie podkręca metabolizm i po żarciu nie jest się obciążonym (jak ma się problemy)
  • 923 / 165 / 0
@Morfeo , jedyny tego plus taki że tak się nie chce jeść, ale z drugiej strony u mnie to kiepsko działało, bo jadłem praktycznie na siłę, a jak na siłe to najczęściej syf i kalorykę trzymałem, ale makro jak i mikroelementy to jakaś porażka. Dobra dieta i nie ma podjadania :D Jedynie co to mała dawka przed treningiem, ale szczerze to nie polecam tego syfu.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 2 / / 0
Zaopatrzyłem się w 3 opakowania tabletek zawierających pseudoefedrynę, w sumie 36 tabsów, każdy z 60mg wspomnianej substancji. Oczywiście nie zeżarłem (czy nie wciągnąłem) wszystkiego na raz; dziwi mnie że da się tym naćpać wg niektórych opinii;owszem po kilku jest trochę 'inaczej' w głowie, przyspieszone tętno... ale mnie się po tym zaraz spać zachciewa, a nie o taki efekt mi chodzi 😉😬 Samych tabsów brać nie warto, chociaż zgodzę się z tym że dobrze udrażniają zatoki jak ktoś lubi tą drogą wziewać. Korci mnie, żeby na własne potrzeby spróbować z tego coś 'wytworzyć', ale trochę się cykam...

Swoją drogą, ile z takiego jednego opakowania z 12 tabsami po 60mg pseudoefedryny (720mg) wykrystalizuje się mety? Czy nie ma na to reguły i przelicznika i zależy to od poprawności przeprowadzenia reakcji?
  • 149 / 5 / 0
Da się to obecnie wyrwać na recke ? Za dzieciaka zarłem ze dwa razy to klepało jak słabsza feta , to przy obecnej fecie może byc nawet lepsza xD a pytam ponieważ miałem długi ciąg na ketonach i fecie, nie dawno odstawiłem ale nadal chodzę ciągle śpiący, śpię do 15. A w przyszłym tygodniu będę leciał za granicę na tydzień. Fetę przewozić trochę przypał dlatego myślałem o 2 op. Tussipectu, patrzylem to w paczce jest 20 tab po 15 mg czyli 300 mg.
  • 29 / 3 / 0
Wjechała recka na parę paczek 25mg/1ml, pierwsza iniekcja to była taka tragedia że szkoda gadać heh/
  • 1 / / 0
Chciałbym się podzielić sprawdzonym sposobem na wyodrębnienie pseudoefedryny z leku bez recepty Sudafedu.
Składniki:
-Tabletki Sudafed
-Filtr do kawy
-Zlewki lub podobne pojemniki
-Aceton czy inny podobny rozpuszczalnik
-Kuchenka elektryczna

Tabsy przemywamy rozpuszczalnikiem aż zniknie kolor, kruszymy je w proszek, wsypujemy do zlewki i zalewamy acetonem, mieszamy około 20 minut, na dole powinien zebrać się biały osad, to wszystko to, czego nie chcemy, czyli pozostałe składniki tabletek, pseudoefedryna jest rozpuszczona w acetonie, teraz przelewamy mieszaninę do drugiej zlewki przez filtr do kawy, który wyłapie inne składniki które możemy wyrzucić.
Teraz mamy roztwór, z którego musimy odparować aceton, tutaj według mnie konieczna jest elektryczna kuchenka, nawet turystyczna, z racji że aceton jest podobnie łatwopalny co benzyna, nie polecam używać kuchenki gazowej. Aceton paruje w temperaturze 56 stopni, zaś dochodzi do zapłonu w ponad 500 stopniach, więc używając kuchenki elektrycznej. Jako że aceton to właściwie trucizna, warto by pokój w którym to się odbywa był cały czas wietrzony. Po odparowaniu acetonu, to co zostało w zlewce, to czysta pseudoefedryna, co z nią zrobicie, wasza decyzja,
Dziękuje za przeczytanie.
  • 16 / 1 / 0
Kurwa wzięłam sudafed i nadal chce mi się jeść. Jakieś sposoby?
  • 5 / / 0
Ma ktoś może doświadczenie z używaniem pseudoefedryny jako dopingu ? Biegam od kilku miesięcy i chciałem z ciekawości zapodać sobie taką „przedtreningówkę” :D
  • 1174 / 222 / 23
@JoshKowalski
Jebnij sobie 180mg jeżeli nie masz problemów z pikawą. Jak będzie gites to zwiększasz, ale nie jestem fanem przyjmowania stimów do sportu
  • 36 / 16 / 0
Ogółem nie przepadam za stymulantami, ale po tygodniu na soku z gumigruszek motywacja do czegokolwiek poza leżeniem na wyrku idzie się jebać psu w dupę, a gówno-projekty na moje studia na mojej prowincjonalnej gówno-uczelni same się nie zrobią, dlatego aby pozbyć się negatywnych skutków jednego narkotyku najlepszą opcją będzie zażycie innego narkotyku i przy okazji pozbycie się ostatnich sprawnych komórek mózgowych i trzustki. Zapodałem sobie 600 mg pseudoefki, minęły 2 godziny i efekt jest bardzo minimalny. Troszkę przypomina mocną kawę, troszkę łatwiej skupić się na jednym zadaniu ale nic poza tym. Czuć lekkie przyjemne mrowienie w głowie, głód lekko zmalał ale czy to warte zapodania takiej ilości ćpańska... Trochę lipa z tą pseudoefką, już lepiej kawa pobudza. 20 zeta psu w dupę, za tyle siana mógłbym se kupić trzustkojeba (browar + syrop z kodą)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.