Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Jaki jest okres półtrwania pseudo? O 12.00 zażyto 240mg z mocną kawą i do teraz serducho się spieszy. Pierwszy raz odczuwam tak długotrwałe działanie; szczególnie że dawka nie jest szczególna, wzbudziło to moje zdziwienie.
  • 2 / / 0
kto próbował większych dawek efedryny w połączeniu z kofeiną? powiedzmy, 200 mg efki + tak ze 2000 mg kofeiny. power będzie, jednak czy aby nie za mocny? jak myślicie, czekam na odpowiedzi.
  • 1345 / 6 / 0
Poczytaj ćmoku, to wszystko tutaj jest.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 5 / / 0
Co dodać do pefki aby wywołać euforie?
Myślałem na inozytolem

Edit:07 lis 2012, 13:32
Jak ma się pefka do narkotestów dla kierowców?
Gdyby została wykryta a ja bym funkcjonariuszom pokazał paczkę sudaffetów z jedną brakująca tabletą chyba nie było by problemu

Scalono - Dzielnicowy
  • 2518 / 27 / 0
streemos pisze:
Co dodać do pefki aby wywołać euforie?
Najlepiej ocet i nadmanganian potasu ;-)
Uwaga! Użytkownik Dzielnicowy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Jestem szczęśliwym posiadaczem tussi w tabletkach, a mam zamiar wziąć efke tylko w celu jednorazowego poprawienia wydolności podczas wysiłku. Jaka byłaby optymalna dawka dla 60 kilogramowego byka z zerową tolerką ? Dodam, że nie widzi mi sie wzięcie 20 tabletek i wykitowanie (wysiłek na progu tętna maksymalnego). Acha, no i czy dodać jakiejś kofeiny
  • 124 / 7 / 0
jamera pisze:
Jestem szczęśliwym posiadaczem tussi w tabletkach, a mam zamiar wziąć efke tylko w celu jednorazowego poprawienia wydolności podczas wysiłku. Jaka byłaby optymalna dawka dla 60 kilogramowego byka z zerową tolerką ? Dodam, że nie widzi mi sie wzięcie 20 tabletek i wykitowanie (wysiłek na progu tętna maksymalnego). Acha, no i czy dodać jakiejś kofeiny
Mnie, bez tolerki, robiły bardzo miło 3-4 tabletki Tussi z kawką. Po 5 miałem dygawkę i niepokój. Po mniejszej ilości pobudzenie, ciarki na głowie, pozytywny power. Inna sprawa, że mnie to było potrzebne do pisania przez 14 godzin, nie do wysiłku fizycznego. Może w Twoim wypadku lepiej 2 + kawa, żeby Ci pikawa nie wypadła gardłem :old:
  • 44 / 2 / 0
Mam pytanie ,czy istnieje jakiś prosty sposób żeby rozpoznać czy to co się ma to na pewno efka? bo mam ową niby w labolatorium (czystą) , ale coś mi w niej nie pasi: dziwny, słodko mdły smak. Prosił bym o radę ludzi obeznanych w temacie ;]
  • 1934 / 108 / 0
czysty proszek z labolatorium, slodki mdly smak ? cukier,slodzik ? :D

przykro mi ale chyba ktos ci wcisnal wyjebke, efedryna ma bardzo gorzki smak..

"efedryna występuje w postaci bezbarwnych kryształów lub białego proszku bez zapachu o słonawo-gorzkim smaku. Łatwo rozpuszcza się wodzie, eterze oraz alkoholu. Temperatura topnienia efedryny wynosi 38°C, natomiast temperatura wrzenia-152-153°C."
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 17 / 1 / 0
Szukam i nie mogę znaleźć:
1. Ile mg synefryny odpowiada Xmg efedryny, jeśli chodzi o wzrost pulsu/zwiększenie ciśnienia?
2. Co ma mniej działań niepożądanych pseudoefedryna, czy synefryna przy jednakowym "pobudzeniu" (mam na myśli zwiększenie pulsu i ciśnienia)?
Mam na myśli małe/bardzo małe dawki(1-2 tussi), które dobrze łączą się z kofeiną (przynajmniej dla mnie).
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.