ODPOWIEDZ
  • 291 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Znakomicie potęguje, pogłębia i dodaje psychedelicznego akcentu do działania MDMA piracetam wraz z, ewentualnie, choliną. Dawka piracetamu to około 2400 - 3600 mg na około godziną, półtora przed przyjęciem MDMA. Można też zacząć brać piracetam dnia poprzedniego w mniejszych dawkach. Do tego duża ilość 5-HTP przyjmowana codziennie przez kilka dni przed. Takie zabiegi pozwalają z dość słabej tabletki wycisnąć maksimum.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: melczas »
kiedys zjadlem 3piX wypilem piwko mialem lajtową jazde puźniej zjadłem 2 piX i bylo ostro wszystko w tym samym dniu popijalem browarkami i bylo coraz lepiej na 2 dzien w nocy mialem czady widzialem kogos w drzwiach lub kolo mnie jazde mialem nieziemska od tamtej pory nie jem esek wale sieczke i tez jest gitara moze odp. ma moje pytanko co jest bardzie szkodliwe Sieczka czy Eski <_<
Uwaga! Użytkownik melczas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 15 / 0
melczas pisze:
co jest bardzie szkodliwe Sieczka czy Eski <_<
Obie sa tak samo szkodliwe tylko ze scierwem mozna popasc w czestrza i dluzsza znajomosc, ktora konczy sie jak sie konczy...
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 291 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Z tego co mi wiadomo to amfetamina jest zdecydowanie bardziej szkodliwa od MDMA.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 179 / 15 / 0
Nof pisze:
Z tego co mi wiadomo to amfetamina jest zdecydowanie bardziej szkodliwa od MDMA.
To moze napisz co ci wiadomo na ten temat ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ergo »
Te psychozy o ktorych pisze thc to swieta prawda. Mi wystarczylo 2x w ciagu tygodnia przez miesiac i zaczalem miec objawy schizofrenii. A po paleniu to juz kurwa masakra byla w ogole konkret. Jesli scierwo to raz na jakis czas dla czystej przyjemnosci - moje zdanie.
  • 3 / / 0
Jade dziś na dobra impreze i bede jadl 2,5 bialej koniczynki. Poczynilem przygotowania: od wczoraj wypilem 2 litry soku grejpfrutowego i zjadlem 2 grejpfruty. Ciekawe czy te torie sie sprawdza. Juz teraz tak sie czuje jakby te dropy mialy mnie dobrze pierdolnac :-D Ale to moze byc autosugestia...
Sprawozdanie jutro.
  • 3 / / 0
No i... było dobrze. Pixy weszły po około godzinie straszną miękkością i skrzywionym (spigulonym) uśmiechem. Niestety bardzo szybko zeszły - po niecałych 2h. Moja ogólna ich ocena to 6+. Nie wiem ile w tym grejpfruta :-p
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
Zamiast 5-HTP można używać dużych ilości magnezu i witaminy B6, też podwyższają poziom serotoniny...
Poza tym można spróbować soku z czarnej porzeczki (MAOi), najlepszy tarczyn;-)
albo ruty przy małych ilościach lub na zejście, na erowidzie są 2 TR kolesi, któzy próbowali i przeżyli;-D
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.