Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Własnie, ktos juz wspomial ale powtórzę, to ze nie wchodzi po 30 minutach nie zawsze swiadczy ze jest z nia cos nie tak, po prostu bierzecie na pelny żołądek a wtedy wchodzi o wiele dluzej i efekt jest slabszy. Tak samo efekt bedzie slabszy jesli wczesniej braliscie cokolwiek innego. I tolerancja na emke wyksztalca sie dosc szybko. No nie ma innej mozliwosci, jesli chcecie miec super efekt to niestety MDMA co 2 miesiace. nie czesciej.
  • 68 / 16 / 0
@CieplaPoduszka czyli po normalnej dawce 2C-B nie powinno mi się nic stać?

Przy Grzybach puchnęły i drętwiały mi dłonie oraz miałem poczucie jakbym zaraz miał omdleć.

Inwazyjnie mam na myśli podnoszenie ciśnienia krwi i napierdalającego serca
  • 15 / 2 / 0
W takim razie ile przed najlepiej nie jeść ? Jeszcze jakieś wskazówki , miałam ta przyjemność spróbowania pixy , pierwszy raz no i się przejechałam , ponoć rodzaj ogólnie słaby , ale myślę jeszcze czy gdzieś popełniłam błąd , bo miałam wrażenia gównianego działania .
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 2 / 0
Będę miał robione w następnym tygodniu badania: morfologia, hormony tarczycy, próby wątrobowe i nerkowe, badanie moczu

Czy zażycie MDMA w ten weekend może wpłynąć jakoś na wyniki tych badań?
Jestem synem króla sedesów
  • 1 / / 0
siema, jadlam kiedyś MDMA, 3 razy, bylo cudownie, najlepsze fazy jakie wspominam. Ostatnio, po jakichś 3 latach spróbowałam znowu, zaczynało wchodzic i myślę super zajebiscie, ale później ni3 stało się nic więcej, ma ktoś pomysł dlaczego kiedyś działało, a teraz nie?
dodam że osttanio jadlam na raz z dwóch źródeł, od zaufanych ludzi, wiex temat był dobry
  • 1455 / 592 / 0
@metgecko bezpieczny niemal na rowni z klasycznymi psychodelikami a ma w sobie elementy emkowej fazy tez . Tylko z bodyloadem musisz sie liczyc ale to wszedzie , nawet :liść: przyspiesza tetno po prostu nie skupiaj sie na tym daj fazie plynac . Zdrowemu czlowiekowi nic nie bedzie .

@Krol Zlew po co ryzykowac , poczekaj tydzien Cie nie zbawi chyba

@inmymind gumy do zucia , izotoniki w trakcie , nie wiecej niz 1 dorzutka , zadbaj o dobre S&S , miej nastepny dzien wolne , nie mieszaj z :wino: , muzyke elektroniczna naszykuj . To takie podstawy sa .

@melisia0981 jadals na czczo ? Bierzesz leki albo naduzywalas stymulantow ? Dawka i waga ? Wiecej info
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 9 / / 0
siema mam pytanie, czy mozna wciagac pixy nosem, rozpuszczac w wodzie(czym to sie rozni od zwyklego polkniecia?), i ktory sposob najmniej rozpieprzy mi dzien nastepny?
Uwaga! Użytkownik myordinarylifeend nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 194 / 1
MDMA zażywa się biorąc pigułkę bądź kryształ do ŻOŁĄDKA!
Biorąc w klamke działanie będzie gorsze!
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
@SerioSergio ja ogólnie nie lubie słowa "w klame". Tyczy się to każdych substancji działających na serotonine że lepiej jest połknąć, wypić w czymś niż kruszyć i robić sniff z tego jakby to było 4-CMC w krysztale.

@myordinarylifeend jeśli masz takie obawy że coś ci rozpierdoli dzień później to w ogóle nie jedz nic - nie będzie problemu.
  • 9 / / 0
rozni sie czyms rozpuszczenie w wodzie i wypicie od polkniecia pixy?
Uwaga! Użytkownik myordinarylifeend nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.