Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 14 / 1 / 0
Własnie, ktos juz wspomial ale powtórzę, to ze nie wchodzi po 30 minutach nie zawsze swiadczy ze jest z nia cos nie tak, po prostu bierzecie na pelny żołądek a wtedy wchodzi o wiele dluzej i efekt jest slabszy. Tak samo efekt bedzie slabszy jesli wczesniej braliscie cokolwiek innego. I tolerancja na emke wyksztalca sie dosc szybko. No nie ma innej mozliwosci, jesli chcecie miec super efekt to niestety MDMA co 2 miesiace. nie czesciej.
  • 68 / 16 / 0
@CieplaPoduszka czyli po normalnej dawce 2C-B nie powinno mi się nic stać?

Przy Grzybach puchnęły i drętwiały mi dłonie oraz miałem poczucie jakbym zaraz miał omdleć.

Inwazyjnie mam na myśli podnoszenie ciśnienia krwi i napierdalającego serca
  • 15 / 2 / 0
W takim razie ile przed najlepiej nie jeść ? Jeszcze jakieś wskazówki , miałam ta przyjemność spróbowania pixy , pierwszy raz no i się przejechałam , ponoć rodzaj ogólnie słaby , ale myślę jeszcze czy gdzieś popełniłam błąd , bo miałam wrażenia gównianego działania .
Uwaga! Użytkownik inmymind nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 2 / 0
Będę miał robione w następnym tygodniu badania: morfologia, hormony tarczycy, próby wątrobowe i nerkowe, badanie moczu

Czy zażycie MDMA w ten weekend może wpłynąć jakoś na wyniki tych badań?
Jestem synem króla sedesów
  • 1 / / 0
siema, jadlam kiedyś MDMA, 3 razy, bylo cudownie, najlepsze fazy jakie wspominam. Ostatnio, po jakichś 3 latach spróbowałam znowu, zaczynało wchodzic i myślę super zajebiscie, ale później ni3 stało się nic więcej, ma ktoś pomysł dlaczego kiedyś działało, a teraz nie?
dodam że osttanio jadlam na raz z dwóch źródeł, od zaufanych ludzi, wiex temat był dobry
  • 1455 / 592 / 0
@metgecko bezpieczny niemal na rowni z klasycznymi psychodelikami a ma w sobie elementy emkowej fazy tez . Tylko z bodyloadem musisz sie liczyc ale to wszedzie , nawet :liść: przyspiesza tetno po prostu nie skupiaj sie na tym daj fazie plynac . Zdrowemu czlowiekowi nic nie bedzie .

@Krol Zlew po co ryzykowac , poczekaj tydzien Cie nie zbawi chyba

@inmymind gumy do zucia , izotoniki w trakcie , nie wiecej niz 1 dorzutka , zadbaj o dobre S&S , miej nastepny dzien wolne , nie mieszaj z :wino: , muzyke elektroniczna naszykuj . To takie podstawy sa .

@melisia0981 jadals na czczo ? Bierzesz leki albo naduzywalas stymulantow ? Dawka i waga ? Wiecej info
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 9 / / 0
siema mam pytanie, czy mozna wciagac pixy nosem, rozpuszczac w wodzie(czym to sie rozni od zwyklego polkniecia?), i ktory sposob najmniej rozpieprzy mi dzien nastepny?
Uwaga! Użytkownik myordinarylifeend nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 195 / 1
MDMA zażywa się biorąc pigułkę bądź kryształ do ŻOŁĄDKA!
Biorąc w klamke działanie będzie gorsze!
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 3 / 0
@SerioSergio ja ogólnie nie lubie słowa "w klame". Tyczy się to każdych substancji działających na serotonine że lepiej jest połknąć, wypić w czymś niż kruszyć i robić sniff z tego jakby to było 4-CMC w krysztale.

@myordinarylifeend jeśli masz takie obawy że coś ci rozpierdoli dzień później to w ogóle nie jedz nic - nie będzie problemu.
  • 9 / / 0
rozni sie czyms rozpuszczenie w wodzie i wypicie od polkniecia pixy?
Uwaga! Użytkownik myordinarylifeend nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.