Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3231 / 549 / 0
4CMC wypłukał Cie z serotoniny niepotrzebnie go waliles, wystarczyło odczekać dwa tygodnie albo miesiąc. Pixy prawdopodobnie były lipne ale nie wiadomo bo i tak MDMA ma to do siebie że wymaga szacunku bo choć czesze niesamowicie to wymaga swiezutkich receptorów a te odbudowuja się trochę dłużej niż dopamina.
Zainspirowany twórczością Kizo postanowiłem spróbować
Kurwa no nie .. no nie
┬─┬ノ( º _ ºノ)
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 463 / 45 / 0
Ile mniej więcej trzeba odczekać po zaprzestaniu escitalopramu 20mg ( około dwóch lat) żeby poczuć Mkę. 2 miesiące wystarczą ? Ma ktoś doświadczenie konkretnie z tym antydepem ? Pozdro
  • 507 / 194 / 1
Ja bym po 2 tygodniach już coś próbował zobaczyć a nóż klepnie.Tak optymalnie to miesiąc i powinno być dobrze.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
No niestety po pixach bardzo często mogą wystąpić nudności i bóle głowy. Kiedyś swego czasu kruszyłam i wciagałam przez nos, jest szybszy i lepszy efekt. Nie lubię w cukierach tego że mają gorzki smak blehh, niestety z racji tego że mam zniszczony nos i zatoki przez głupotę za małolata to wolę już to połknąć ale dobrze jest jak się je nad gryzie albo przełamie na pół też daje szybszy efekt ;) ;)
  • 1773 / 240 / 0
MDMA działa słabiej przy podaniu snifem niż oralnie.
  • 52 / 11 / 0
wszystkiego nie ma sensu snifem od razu ładować jak mamy w krysztale to najlepiej
zjeść połowę dawki i poczekać aż zacznie działać i wtedy walnąć resztę snifem powinno fajnie podbić faze. jak mamy tabsę to można ją natomiast podzielić na puł i rozkruszyć drobno te drugą połówkę do snifa
  • 3455 / 555 / 2
Ja pamiętam bym wtedy taki dopalacz proszek Co się nazywał ethcat kryształ działało to zupełnie jak ekstaza super wspominam.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 70 / 11 / 0
@Mefistofeles1945 faktycznie było coś takiego jak ethcath ale z opisu ludzi nie powinno to klepać jak MDMA.
  • 68 / 16 / 0
Czy istnieje jakaś alternatywa dla MDMA, która nie wpływa tak inwazyjnie na układ krwionośny i zdrowie? Tęsknię za tym uczuciem ale wiem, że wzięcie emki lub innego euforycznego stima u mnie się skończy albo szpitalem albo zgonem :\
  • 1455 / 592 / 0
@metgecko jak niby inwazyjnie ? Masz problemy z sercem to nie bierzesz stymulantow proste . Emka do 2.5mg/kg jest bezpieczna ale jak chcesz to najblizszym psychodelicznym odpowiednikiem jest 2CB ono jest bezpieczne az do heroicznych dawek ...
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.