Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3454 / 1110 / 0
Masz stronę temu:
28 lipca 2019Shzafazee pisze:
28 lipca 2019Hamakhamak pisze:
Pytanie
Nazwa: Coca Cola
Kolor: Różowy
Kształt: Prostokąt
Logo: Coca Cola z jednej i z drugiej strony
Gdzie kupione: Poznań
Kiedy kupione: Lipiec
Ktoś wie ile to ma mg?
W lubelskim byly te same. Kozaki totalne 300mg. Połówka czesze konkretnie %-D
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 3454 / 1110 / 0
09 lipca 2019Buuszek pisze:

Opis
Nazwa:Granat
Kolor:Zielony
Kształt:granat
Logo:
Gdzie kupione:opolskie
Kiedy kupione:maj
Sposób przyjęcia:doustnie
Opis działania:MDMA :)
Ocena działania:8/10

Logo: kształt granatu
Gdzie kupione: Kuj-pom.
Kiedy kupione: lipiec 2019
Opis działania:
Po 20 minutach od przyjęcia tabletki widziany obraz delikatnie się zwichrował. Po 45 min od załadowania już czuć było, że piguła mnie nie zawiedzie, w godzinę półtorej narastały efekty. Głęboki relaks, podkręcone libido, mielenie szczęką umiarkowane. Potężna wyobraźnia muzyczna, basy nabierały nowego brzmienia. Emocjonalnie to przyjacielskość, empatia, bardzo duża chęć kontaktu. Jeszcze jestem po śladzie wybuchu, mielenie szczęką utrzymuje się długo, można na dwóch krążkach spokojnie przerollować całą imprezę. 8/10.
Cena: 15

misspillz.blogspot.com
  • 59 / 2 / 0
Opis
Nazwa: Spongebob
Kolor: Żółty jaskrawy
Kształt: Prostokąt
Logo: Spongebob
Gdzie kupione: Wlkp importowane z DE
Kiedy kupione: Marzec
Sposób przyjęcia: Oral
Opis działania: Na początek wrzucona połowka, wjazd około 40min bez bodyload'u. Zaczęło się od wysokiej potliwości, dosłownie zalałem się potem i już wiedziałem, że będzie dobrze. Zostałem otulony przyjemym ciepłem i subtelną euforią, muzyka zaczęła pieścić umysł i ciało. Ogromna chęc do tańczenia. Po około 1,5-2h dorzuciłem połowkę i dosłownie odleciałem w kosmos. Było wszystko wysostrzone kolory, rozmazujące się obrazy, piękne myśłi i muzyka, która była juz czyms wiecej. Czyłem jednośc z całym światem. Po godzine poszło jeszcze pól, które mnie wyjebało z butów. Rozpływające się twarze ludzi i orgazm umysłu, ciarki rozkoszy płyneły przez całe ciało. Bardzo spokojne zejście i brak problemu ze snem. Mielenie szczęki musiało być naprawdę ogromne, na następny dzień jama ustna dosłownie zajechana.
Ocena działania: 10/10
Dodatkowe komentarze: Siadają na nerki, mocno. Pierwsze oddanie moczu dosłownie masakra, później było lepiej, ale i tak z problemami.
  • 2 / / 0
Wodazkranu pisze:
Siemka Ziomki, to mój pierwszy post, więc będę wdzięczny za Waszą opinię na temat moim zdaniem dziwnego tripa.

Opis
Nazwa: Coca-Cola
Kolor: czerwony
Kształt: puszka coli
Logo: Coca-Cola
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania: ogólnie to moja pierwsza pixa po bardzo długiej przerwie, mojego ziomka pierwsza w życiu. Podobno są duże i mocne (300mg), więc na start załadowaliśmy 1/3 na głowę i piliśmy piwka (2-3). Po ok. 40 minutach ‚coś’ zaczęło wchodzić, ale nie do końca była ta euforia i wszystko o czym naczytaliśmy się w Waszych recenzjach. Po ok. 2 godzinach dorzuciliśmy jeszcze raz 1/3 i zaczęło robić się miłej, serce biło mocno, przestaliśmy pić alko, ale okropne uczucie suchości, potu, więc wchodziły soki i woda, żeby się nie odwodnić. Oczy duże, ogólnie lekki nieogar, ale przyjemny, ale nadal brak TEGO CZEGOŚ. Po kolejnych 2 godzinach znowu dorzutka 1/3 na łeb, gadamy, muzyka wchodzi przyjemnie, jest poczucie energii, mega szczękościsk i ogólnie szybko mijający czas. Pijemy okropnie dużo wody (ponad 2 litry/os.). Po ok. 6 godzinach od startu zabawy podjęliśmy złą decyzję i przez brak takiej ogólnej satysfakcji i euforii wymieszanej z empatią, stwierdziliśmy, że może wzięliśmy za mało albo pixy są słabsze niż w opisie i dorzuciliśmy jeszcze 1/2 na osobę. To był oczywiście błąd. Kolega się porzygał i miał lekkie haluny, a mnie zamuliło i po jakimś czasie chciałem już tylko iść spać. Dało się zasnąć po paru godzinach, trochę niespokojny sen, ale ogólnie spoko. Drugiego dnia poczucie zmęczenia, bolącą szczena, ale brak poczucia depresji ani smutku. Taki w sumie bardziej kac, bez wjazdów na psychikę. Kolejne dni też w sumie ok. I tu moje pytanie - myślicie, że one naprawdę mają MDMA? Czy to coś bardziej pobudzającego, ale nie euforycznego? A może dawki złe? Oczywiście, to że wzięliśmy łącznie za dużo to wiem, ale było we mnie takie poczucie gonienia króliczka, którego ani razu tego wieczoru nie złapałem :(
Ocena działania: 4/10
Dodatkowe komentarze: co sądzicie? To z nami czy z tymi pixami jest coś nie tak? [emoji14] A i ja jestem większym chłopem, kolega normalny, ok. 60kg.
Nie wiem, ale wychodzi na to że mamy identyczne pigsy i te moje to masakratory, jeszcze nigdy pół pigsy mnie tak nie rozjebalo i jak by ktoś na nie trafił to ostrożnie bo siedzi w nich bardzo dużo emki i można się przeliczyć.
Uwaga! Użytkownik NocnyNietoperz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / 9 / 0
Czy opisywane niedawno przez Was zielone granaty i różowe coca cola były bez podziałki?
  • 3454 / 1110 / 0
Zielone granaty bez podziałki. Seledynowe mocno. Na zdjęciu Coca-Coli parę postów wyżej również podziałki nie widzę. Pozdrawiam!

misspillz.blogspot.com
  • 1532 / 196 / 0
Rufis00 pisze:
Nazwa:Domino
Kształt: Kostka domino, zaokrąglone kanty
Logo: Domino z przedziałką, liczba oczek 2 i 5
Gdzie kupione: Holandia
Kiedy kupione: 19.07.2019
Dodatkowe komentarze: Ktoś wie co i ile w nich siedzi?
Jadłem je jakieś 3 lata temu czysta emka w ilości 150-180 mg polecam
  • 429 / 64 / 0
Brutalny pisze:
Rufis00 pisze:
Nazwa:Domino
Kształt: Kostka domino, zaokrąglone kanty
Logo: Domino z przedziałką, liczba oczek 2 i 5
Gdzie kupione: Holandia
Kiedy kupione: 19.07.2019
Dodatkowe komentarze: Ktoś wie co i ile w nich siedzi?
Jadłem je jakieś 3 lata temu czysta emka w ilości 150-180 mg polecam
To było 3 Lata temu, nie ma co porównywać po takim czasie, np. Pixy które ostatnio kupiłem wyglądały jak te które miałem w styczniu ale różnica działania była ogromna
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 64 / 0
Pytanie
Nazwa:?
Kolor:różowy
Kształt:
Logo:kroliczek/zajaczek
Gdzie kupione:NL
Kiedy kupione:lipiec/sierpien
Dodatkowe komentarze:chujowy opis bo jak narazie tylko o nich słyszałem, wie ktoś co to może być?
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Nazwa: Fc Bracelona
Kolor: Jasny zielony
Kształt: Herb FC Barcelony
Logo: Herb Fc Bracelony
Gdzie kupione: Białystok
Kiedy kupione: koniec czerwca

Działanie: po zjedzonej jednej weszła po ok. 40 min .Na początku dziwne wzorki na ścianach i podłodze, pózniej mega euforia , zajebisty humor i ogólnie pozytywnie. Pojawily się mimowolne ruchy ciała , wykręcanie rąk , nóg i same wydobywały się z ust dziwne dźwięki a w oczach cały czas kolorowe wizje i coś w rodzaju gałązek widocznych na ścianach i wszędzie gdzie skierowany był wzrok.
W sumie trwało to ok. 5-6 h .
Jadł ktoś kiedyś coś takiego? i co w nich może być? Ogólnie pierwszy raz spotkałem się z tak silnym dropsem ;)
Piorun Z Mokotowa :nos:
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.