Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 610 / 29 / 0
[mention]oskar49[/mention] beżowo źołte? nie wiem jak ten kolor wytłumaczyć, może zdjęcie pomoże ale sory że słaba jakość
https://i.imgur.com/l4BboJR.jpg
W lato jadłem, niby 220 mg ale po połówce czułem niedosyt i wrzuciłem drugie pół i wtedy było już ok, więc wątpie w te 220.
  • 1 / / 0
Pytanie
Nazwa: Batman
Kolor: Żółty
Kształt: Elipsa
Logo: Batman (nietoperz) po obu stronach
Gdzie kupione: kujawsko-pom
Kiedy kupione: marzec 2018
  • 7 / / 0
Pytanie
Nazwa: ?
Kolor: Praktycznie czarna
Kształt: Okrągła
Logo: Obła Literka "A" z obu stron
Gdzie kupione: pomorskie
Kiedy kupione: luty/marzec 2018

Sampel trafiony na spróbowanie, lecz nikt nic konkretnego o tym nie wie :*)
Może ktoś na to trafił? Dop czy nie dop? :gun:

[ external image ]
czeslauf@tutanota.com
  • 291 / 7 / 0
Jadł ktoś ciastka w kształcie mordy tygrysa kolor beżowy lśniący w świetle tak samo jak pp z czaszka beżowe dość mocno wyczuwalny zapach XTC. P. S te pp z czaszka to typowy beżowy kolor pod brązowy pochodzący nie którzy mówią na nie złote. Widziałem je na data niby 220 a żółte pp 140. Jak ktoś jadł te lub tygrysy proszę o opinie pozdro
  • 94 / 7 / 0
znajomy jadl zolte warnery, zjadl dwa a mial dluga przerwe (chociaz wczesniej naduzywal) i mowil, ze nie poskladalo go za mocno obraz nie skakal
  • 1066 / 158 / 0
spotkał się ktoś ostatnio z pilssami na 4mmc lub 3mmc ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 6 / / 0
Nazwa: Bitcoin, BTC
Kolor: Zółty
Kształt: Okrągły
Logo: B, logo Bitcoina
Gdzie kupione: pomorze zachodnie
Kiedy kupione: 12.2017
Opis działania: Mocne pobudzenie, szczęka latała jak maszyna do mielenia. Działanie nawet mi się podobało, tylko że jednak wolałbym spożyć to w trochę mniejszym towarzystwie i tylko takim, które samo podjada ;). Plusem było to, że są mega tanie. Ogólnie, przyjemne

http://mindzone.info/aktuelles/achtung- ... 2-mg-mdma/
  • 4 / / 0
Pytanie
Nazwa: Volkswagen
Kolor: zielony
Kształt: okrągły
Logo: volkswagen
Gdzie kupione: Mazowieckie
Kiedy kupione: Marzec 2018
Dodatkowe komentarze: Nie wiem czy brać na balety, podobno są jakieś inne :D
  • 14 / / 0
06 lutego 2018Saulin pisze:
Pytanie
Nazwa: Plata Plomo
Kolor: różowe
Kształt: prostokąt
Logo: Plata Plomo
Gdzie kupione:
Kiedy kupione:
Dodatkowe komentarze:

warto?
Najgorsze gowno jakie jadlam, po zarzuceniu jeden brak efektów, po drugiej cos zaczelo dziala ale tak jak by chcialo ale nie moglo, nie warto
  • 1 / / 0
19 marca 2018ZapuscDapsteb pisze:
Nazwa: Bitcoin, BTC
Kolor: Zółty
Kształt: Okrągły
Logo: B, logo Bitcoina
Gdzie kupione: pomorze zachodnie
Kiedy kupione: 12.2017
Opis działania: Mocne pobudzenie, szczęka latała jak maszyna do mielenia. Działanie nawet mi się podobało, tylko że jednak wolałbym spożyć to w trochę mniejszym towarzystwie i tylko takim, które samo podjada ;). Plusem było to, że są mega tanie. Ogólnie, przyjemne

http://mindzone.info/aktuelles/achtung- ... 2-mg-mdma/
u mnie to samo
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.