Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1615 / 28 / 0
Kolor: Różowe
Kształt: okrągłe, duże
Logo: Serduszko (wytłoczone)
Gdzie: Poznań
Kraj pochodzenia: Holandia
Cena: 10zł/szt.
Kiedy: 29 czerwiec 2012
Ocena: 9,5/10

Świetne pixy. Jak za starych dawnych lat. Polecam!
  • 312 / 12 / 0
Kolor: Różowe
Kształt: Okrągłe, male
Logo: Logo adidas
Gdzie: Leeds
Kraj pochodzenia: UK
Cena: £5/szt
Kiedy: 15/07/2012
Ocena: 9/10

Tak dobre jak krysztal MDMA. Najlepsze jakie kiedykolwiek bralem
moor1992
  • 801 / 8 / 0
Kolor: Niebieskie
Kształt: okrągłe, małe
Logo: Adidas
Cena: ~30zł/szt.
Zawartość: ~140mg MDMA
Kiedy: czerwiec 2012
Ocena: 10/10

Jak w sklepie. Perfekt.
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 2 / / 0
Nazwa: Sonic
Kolor: Białe
Kształt: Podobne wielkościowo do wiśni bez przedziałki z ładnym Soniciem : D.
Logo: Sonic
Gdzie kupione: Wałbrzych - Szczawno Zdrój
Kiedy kupione: Wczoraj
Sposób przyjęcia: Do ustnie : D
Opis działania: Zarzucałyśmy w cztery osoby, dwie nowicjuszki zarzucały pierwszy raz. Po około 40 min wypierdzieliło je w kosmos. Mnie złapało trochę później, ale jak już mi się załadowała to nie mogłam narzekać na słabe działanie piguły. Euforia,chęć rozmowy, chęć dawania miłości wszystkiemu,groszek działał tak jak miał działać. Trzyma dość długo jak na jednego pilsa zarzuconego do żołądasa :D. Teraz jak wstałam trochę boli mnie głowa,ale myślę że to od ilości wypalonych papierosów wczoraj.
Ocena działania: 10/10
Uwaga! Użytkownik jwkz123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Kolor: nie pamiętam :( Chyba niebieskie :scared:
Kształt: nie mam porównania :)
Logo: Yin-Yang
Kupione: na festiwalu drumowym od Czecha z manią prześladowczą :)
Cena: 20 zł
Zawartość: ketamina + MDMA.
Opis działania: nie mam porównania, ale to co przeżyłem to 10/10. Ogromna miłość do całego świata, chęć przytulania wszystkich dookoła. Ale najlepsze było to, że miałem wrażenie, że tańcem napędzamy cały świat, napełniamy go energią. Niesamowite wspomnienie :)
  • 720 / 12 / 0
Nazwa: nie wiem, trefl albo konczyna
Kolor: zielony
Kształt: znak "trefl"/konczyna na srodku pigulki, okrągła
Logo: trefl/koniczyna
Gdzie kupione: NL
Kiedy kupione: wrzesien 2012
Sposób przyjęcia: doustnie, najpierw poszlo MDMA(2 kola), pod koniec dzialania 3 trefle, na drugi dzien 3trefle z rana no i na 3 dzien tez poszlo poltora( spodobalo sie %-D )
Opis działania: przewykurwista smiechawa( od 9 do 20 smialismy sie non stop do rozpuku robiac przerwy 10-15 sekundowe), psychodela, wesolosc, euforia, niesamowity odbior muzyki, czilaut, KLIMAT PSY:D momentami, poprostu kurwa PELEN POZYTYW!!!
Ocena działania:11/10
Dodatkowe komentarze:KURWA KOZAK. Dodam jeszcze ze na drugi dzien po MDMA, trefle jebaly jeszcze lepiej.

PS. szukalem na pillreport i ogolnie na goglach i nie wiem za chuja co tam siedzi, po ocenach dzialania i innych aspektach 2C-B wnioskuje, że to moze byc to, dodatkowo chyba wiekszosc pixow z 2C-B jest zielona.
  • 1 / / 0
Nazwa: Lucky 7
Kształt: okrągła
Logo: 7 i napis Lucky
Gdzie kupione: PL
Kiedy kupione: wrzesien 2012
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: weszło po około 30-40 minutach.zajebisty błogostan i szczęście. Wszyscy wokół promienieją dobrem i się uśmiechają ;). Nie lubię tańczyć,a tańczyłam parę godzin. Nie potrzeba nic więcej.Nie chcialo mi sie pić alkoholu ani palić papierosów. Braliśmy w 3 osoby,ale każdy inne doznania. Moje opisałam,na kumpla nie zadziałało prawie wcale,koleżanka raczej kiepski flow. Ze swojej strony polecam bardzo :)
Ocena działania:10/10
Dodatkowe komentarze: Trzeba się nastawić na zajebistą zabawę :)
  • 20 / / 0
Kolor: Białe
Kształt: okrągłe, duże
Logo: Celtycki krzyż
Gdzie: Koszalin
Cena: 20zł/szt.
Kiedy: 8 czerwiec 2012
Sposób przyjęcia: Oral

Opis działania: wjazd trwał nieco ponad godzinę. Po załadowaniu uczucie lekkości, błogostan i miłość do świata. Niesamowita chęć szczerej rozmowy. Euforia płynąca z muzyki porywała nogi do tańca, duża wrażliwość na dotyk oraz wzwód. Zauważono również duże odczucie gorąca, wyostrzenie kolorów oraz Cev'y.

Cała jazda jak najbardziej na PLUS !
' instytut cybernetyki w morzu kolorow i dzwieku. '
  • 6 / 1 / 0
Kolor: Niebieskie (Dobra struktura , mało plamek , kolor jednolity , nie brudzą woreczka)
Kształt:
[ external image ]
Logo: J/W
Gdzie: Dolnyśląsk
Kraj pochodzenia: Nie mam pojęcia , z tego co mi wiadomo Holandia
Cena: 13-18 zł
Kiedy: Październik 2012
Sposób przyjęcia: Oral

Są całkiem przyjemne , po 2 jest już dobrze ;) Występują też Oev'y i halucynacje (Postacie itp.)
Euforia , mocna miłość do każdego i wszystkiego a przy dobrej muzyce można ładnie popłynąć , jeżeli ktoś będzie miał dostęp polecam
Ciężko powiedzieć co w nich jest ale mam wrażenie , że występuje tam dość spora dawka mdma

Wrzucam jeszcze raport z innej strony

A tak z innej beczki , co to niebieskich gwiazdek odpuśćcie je Sobie bo to straszne gówno jest
cut

reklama
  • 694 / 7 / 0
Nazwa: nie wiem, trefl albo konczyna
Kształt: znak "trefl"/konczyna na srodku pigulki, okrągła, wielkości thiocodina, przedziałka z drugiej strony
Logo: trefl/koniczyna
Gdzie kupione: PL
Kiedy kupione: Listopad 2012
Sposób przyjęcia: doustnie
Ilość: jedna pigułeczka
cena: 10zł (po mojemu powinnobyć 5zł)
Opis działania: empatogen zdecydowanie, nie opanowane napady śmiechu, kilka osób po tym cholerstwie zamkniętych w jednym pomieszczeniu= bekażejapierdole. W towarzystwie poza śmiechem i delikatnie podniesionym nastrojem, praktycznie 0 działania, oczy jak 5 zł, ale zmniejszały się ;) Po 3 godzinach poszedłem do domu, położyłem się w ciepłym miękkim łóżeczku puściłem płytke morrison hotel i wtedy poczułem zajebistą miłość niestety trwała ona około godzinki, dorzuciłem kodeine (strasznie mało jak na mnie, dla osoby bez tolerki to by było około 40mg lol-proporcjonalnie oczywiście). Po godzinie poczułem zajebiste zgrzanie obczaiłem oczka i z dużych czarnych skurwieli stały się małymi jasnymi skurwielami. Przepaliłem lufką i po przysypiałem z 3 godzinki (byłem zmęczony, ale jednak te przysypki, to nie był sen). Zauważono podobieństwo do pomarańczowych myszek miki. typy zjadały do 5, ale po 1 w odstępach czasowych- brak bodyloadu (choć ja czułem takie ciężkie motyle). To coś ma dużo wspólnego z serotoniną- na drugi dzień dół. Nawet jak dorzuciłem kode to czułem się coś jak po Tramalu, tyle ze w chuj zajebiście, bo tak jakby naturalnie. Ocena 7/10 Kolega wyżej pisał, że to 2C-B, ja stawiam bardziej na 2C-D w dawce około 10/20mg, tak czy siak to jakieś 2c-. Skołowałbym więcej, ktokolwiek słyszał co tam siedzi ktokolwiek wie
Zablokowany
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.