Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 181 / 3 / 0
Nazwa: MItsubishi
Kolor: Białe, na niektórych czerwone kropki
Kształt: Okrągłe,
Logo: Mistsubishi
Gdzie kupione: Małopolska/górny śląsk
Kiedy kupione: Październik 2010
Sposób przyjęcia: oralnie
Opis działania: Spożyłem zaledwie 0,75 piguły o 22, a po godzinie się załadowała. Jak wszedłem na densflor i zaczeli puszczać dnb, dubstepy i inne wixy to myślałem, że się rozpłyne na tym densflorze. Ciarki, miałem ochote roznieść densflor i krzyczeć "kocham wixe, kocham pixy!". Rozkminki na densflorze, że mógłbym tam zostać do końca życia w takim stanie :-D standardowo sucho w ustach i rozjebane źrenice. Po 4 godzinach jakoś o 3 siedziałem z kumplem na klatce i o ile 5 minut wcześniej mnie wixowało to w momencie zeszły. Głowa w dół i modliłem się, żeby dojść do domu. Zasnąłem bezproblemowo o 3:30 jak tylko zamknąłem oczy.
Ocena działania: 10/10 jeszcze nie jadłem nic lepszego
Dodatkowe komentarze: konsystencja krucha, w smaku kwaśne, wąchać nie wąchałem :-D

http://img179.imageshack.us/img179/6870/2342341.jpg
  • 78 / 1 / 0
Nazwa: Mercedesy
Kolor: Niebieskie, dobrze zbite
Kształt: Okrągłe
Logo: mercedes
Gdzie kupione: Lubelskie
Kiedy kupione: Listopad 2010
Sposób przyjęcia: oralnie
Opis działania: Zjedzone sztuki 2 ok godziny 23, po uprzednim wypiciu paru piwek i flaszeczki na 3. Rozkrecily sie od razu po rzygu, nie wiem czemu, bo koleszka ktory zjadl jedna nie czul zadnych dolegliwosci, no bywa. Wejscie bardzo energetyczne i miekkie, od razu wiedzialem, ze bedzie pieknie. Koleszka widzac efekty od razu zarzucil 2 - gadka, euforia, energia no bylo w sztos. Jakies piwka na stacji, odprowadzenie kolegi, piwka, gadka na klatowie do godzin porannych 3-4. Ogolnie bardzo dobre krazki i polecam!
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: ZAWIJAC, bo jak narazie w okolicy nie ma nic ciekawszego.
  • 6 / 1 / 0
Nazwa: X
Kolor: niebieski
Kształt: trójkątny
Logo: litera X
Gdzie kupione: kuj-pom
Kiedy kupione: Listopad 2010
Sposób przyjęcia: doustnie 2
Opis: bardzo dobre piguły jak na te czasy, zjedzone tylko w ilości 2 sztuk działały na mnie 4-5 h, nie bylo problemów z zaśnięciem. Cena 10 zł w hurcie, normlanie 15 zł/sztuka.

Foto: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/485 ... 3ed87.html

Ocena działania: 10/10 jak na dzisiejsze czasy, 7,5/10 ogólnie
  • 38 / / 0
Nazwa: ROUTE 66 (taka tarcza)
Kolor: NIEBIESKI
Kształt: OKRĄGŁE
Logo: Tarcza symbol drogi stanowej z liczbą 66
Gdzie kupione: Wielkopolska ale ponoć przywiezione z UK
Kiedy kupione: Grudzień 2010
Sposób przyjęcia: oralnie 2
Cena: 20zł
Opis działania: Zjedzone 2 w odstępie 30 minut po ok 30 minutach jak pierwsza zaczęła lekko smyrać przybiłem 2.. i po tem już było bosko czyli tak jak trzeba, tabsy drogie ale warte swojej ceny i robią tak jak trzeba tak jak pigółki z 2005r, choć po ostatniej konsumpcji kryształów mój zmysł postrzegania w tej sprawie się zmienił..
Ocena działania: 10/10 no może 9/10 bo jadłem kryształy MDMA
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 2 / / 0
Nazwa: Mitsubishi
Kolor: Biały
Logo: Mitsubishi
Gdzie: zachodniopomorskie, pochodzenia NL
Kiedy: Listopad/Grudzien 2010
Sposob przyjecia: 2 doustnie
Cena: 9zł
Opis działania: Po zapodaniu pierwszej po 30 minutach faza lekko zaczyna wchodzic, idealny moment na wrzucenie drugiej. w oczekiwaniu na "zaaktywowanie sie" drugiej fala na przemian ciepla i zimna, rozmowa zaczyna sie kleic i w dodatku duzy atak smiechu. Maja w sobie to co trzeba, tylko mogly miec tego wiecej.
Ocena: jak na Polske 9/10
  • 3 / / 0
Kolor: Różowe
Gdzie: Kujawsko Pomorskie, Bydgoszcz
Kiedy: Grudzien 2010
Cena: 7zł
Opis działania: Pierwszą zjadłem w klubie po paru piwkach i kreseczce fetki tak po 45 minutach zacząłem czuć te fale ciepła dosyć ostro jak na jedną a że nie jadłem dawno dowaliłem drugą bo czułem, że to jest to ;) Niestety jak łyknałem drugą od razu bełta walnołem ale było git bo piguły nie wyrzygałem, Faza baaaardzo mocna i długa od 12 do 6 rano niewiedziałem co sie ze mna dzieje aż w szoku byłem bo potrafilem zjesc naprawde duzo piguł, tak o 6 miałęm troche haluny jak już w łóżku leżałem ale to chyba bo tyle zioła spaliłem na zaśnięcie hehe na moje jednym słowem MDxx
Ocena: bym dał 8/10 ale z racji na dziwną interakcje z żoładkiem dam 7/10
  • 8 / / 0
Kolor: Białe
Kształt: Okrągłe , duże
Gdzie: podkarpacie
Kiedy: 30 Grudzien 2010
Cena:8 zł
Opis działania: nie wiem gdzie jestem :D %-D nie równo:nuts:
  • 114 / 3 / 0
Nazwa:Kogut
Kolor:rózowy
Kształt:okrągły
Logo:kogut
Gdzie kupione:Świętokrzyskie
Kiedy kupione:Grudzień 2010
Sposób przyjęcia:Doustnie
Opis działania:Zajebiste krązki! Na poczatku trochę dziko się ładowały ale póżniej odlot na maxa zabawa przednia napewno zawierają MDxx. Polecam!
Ocena działania:

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/ecstasy-opis ... z1AFRX75Op
  • 327 / 3 / 0
Nazwa: Pink Rooster (kogut)
Kolor: purpur/fiolet
Kształt: okrągły
Logo: kogut
Gdzie kupione: KRK
Kiedy kupione: nie dawno ;)
Sposób przyjęcia: doustnie, nos
Opis działania: Bardzo mocne raczej w 100% MDMA bo trzymały nie aż tak długo i kompletny nie ogar aż się bałem xD Zero zwałki bólu głowy itd. ;)
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze: Polecam !
  • 199 / 4 / 0
Nazwa; chuj wie xd
Kolor: czerwony/rózowy
Kształt: okragły
Logo: kogut
Gdzie: okolice Krk ;p
Kiedy: 13.01.11
Sposób: do pyska
Opis: To mój pierwszy raz, weszlo po jakichs 35minutach, na poczatku czulismy sie lekko i zaczelismy tanczyc, spiewac i chuj wie co jeszce. Potem zaczely sie odpaly, ja ubralem turban i udawalem allaha oni sie modlili do mnie, ogolnie spidowa faza ok 2h potem mialem cos w rodziju zamuly, chcialo mi sie spac strasznie, jednak o 2 do 4 nie usnalem, o 4usnalem. Przed chwila wstałem i czuje sie bardzo ok

ocena 7/10
Zbyt krótko xd
Zablokowany
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.