Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 22 / 2 / 0
Nazwa: Lord Vader
Kolor: Zielony
Kształt: okrągłe
Logo: głowa lorda vadera
Gdzie kupione: dolnośląski
Kiedy kupione: marzec 2017
Cena: 20pln
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania:Zarzucona na pusty żołądek . Na 100 % MDMA . Ogólnie dropsik wchodził jakieś 25-35 min. Wciągu 10 minut od wypowiedzenia słów "o chyba wchodzi" talerzyk pokazał swoją całą moc:
- oczy jak 5 złoty
-euforia
-wrażliwszy dotyk
- i oczywiście muzyczka wchodziła niesamowicie
Trzymało mnie 3 h . Dodam że zarzucałem po 2 miesięcznej przerwie. Jak na zerową tolerkę to spodziewałem się czego lepszego
Ocena działania: 6/10
  • 747 / 38 / 0
Różowy playboy ktoś coś wie :D?
  • 2 / / 0
rybki/łezki ?? różowe i niebieskie ktoś coś wie bo nic nie mogę o nich znaleźć pewnie nawet się tak nie nazywają

różowe i zielone wlkp
ktoś coś wie o nich ?
http://68.media.tumblr.com/e4776b155ffd ... 1_1280.jpg
wydają się małe chyba ze te dwie połówki to jeden pix sam już nie wiem bo pierwszy raz na to trafiam
scalono. MrRabbit.
  • 414 / 47 / 0
@krysztalpl
To jest znak Yin-Yang
Proszę Cię bardzo:
http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=35760

Innych kolorów tych pillsów nie znalazłem.
5-HO-La La LaND
  • 992 / 17 / 0
29 marca 2017Buraq666 pisze:
Rózowe bugatti wawa ktos cos?
Tak. Miałem je.
Podobno 180 mg (ale obstawiam ok 120-140)
Nie najgorsze. Do 20 Smoczych Monet warto. :hug:

Edit. Wie ktoś coś o Okrągłych różowych playboyach?
Warszawa w 10-150 więcej-taniej.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 19 / 3 / 0
Yo, jestem nowy ;)

Rolex Green, Gdansk
http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=37203

To moj opis. Ktos cos wie co tam moglo byc? Dziwna sprawa.
  • 2 / / 0
03 kwietnia 2017Radioaktywny Pakt pisze:
@krysztalpl
To jest znak Yin-Yang
Proszę Cię bardzo:
http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=35760

Innych kolorów tych pillsów nie znalazłem.
juz rozkminiełm ze to ying-yang
tylko zdziwiło mnie ze teraz dwie pixy tworza ten znak zawsze był wybity na jednej i juz mi po głowie chodzi ze ktos pyli jedna pixe jako dwie ??
bo zielona i niebieska tworza ten znaczek i teraz pytanie czy jedna klepie jak cała czy trzeba te dwie połówki aplikować
  • 291 / 7 / 0
Siema żółte swastyki ktoś jadł kiedyś? i seledynowe bomby? Prosze o opinie pozdro
  • 42 / 8 / 0
Zielone Rock'n'Rolle z Holandi, kwadratowe z dzieleniem na pół - 230mg MDMA, ok 400mg cały tabs.

Mocne!
  • 658 / 53 / 0
Żadna Piguła nie ma 400mg. Pillreports twierdzi, że zielone rock'n'rolle to 193-213mg MDMA wg. badań laboratoryjnych.
Co nie zmienia faktu, że to i tak dużo.

@Radioaktywny Pakt No chyba, że tak.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2017 przez Winny, łącznie zmieniany 1 raz.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Zablokowany
Newsy
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.