Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: biały
Kształt: okrągłe
Logo: D&G
Gdzie kupione: Trójmiasto
Kiedy kupione: sylwester
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: spora euforia, szczęście, całkiem dobre piguły
Ocena działania: 7/10
Dodatkowe komentarze: Wpierdoliłem tego 11, przedtem 15 chinek (poprzedzone 2 kwasami) i miałem jazde od 14-6 rano
Kolor: Biały
Kształt: Okrągłe, płaskie, z tyłu krzyżyk
Logo: Gerot
Gdzie kupione: Podkarpacie
Sposób przyjęcia: połknięte
Ilość: 1
Opis działania: brak działania psychoaktywnego
Ocena: 0/10
kolor: biały
kształt: okrągły z przedziałkiem
logo: ptaszek siedzący taki - gołąb no :D
gdzie: kuj-pom
jak zjadłem: połknąłem
ilość: 2
Opis działania: Wkręcały sie dosyć długo. Prawie zdążyłem już usnąć. Po wejściu: jasność umysłu, dobry humor, chęć słuchania muzyki, gadatliwość. Euforia- mierny+. Nie chciało się tańczyć itd. Nie czułem żadnej energi. Źrenice powiększyły sie niewiele. Do tego browarek wchodził wspaniale.
ocena: 5/10
dodatkowy komentarz: zejście paskudne. Po dwóch godzinach zaczynaliśmy czuć sie zjebanie. Jak po jakimś melanżu.
nazwa: chińskie znaki
kolor: różowy
kształt: okrągły z przedziałkiem
logo: znak równowagi
gdzie: kuj-pom
jak: przez połknięcie
ilość: 1,5 - słyszałem, że mocne :-/
Opis działania: Te 1,5 tabletki znacznie lepiej zadziałał niż gołębie. Nie było przykrego zjazdu prawie wcale. Samopoczucie jeszcze lepsze niż po gołebiach. Gadatliwość ciut mniejsza. Większa chęć wsłuchania sie w muze. Ogólna lekkość.
ocena: 7/10
http://pl.wikipedia.org/wiki/Substancje_psychoaktywne
kolor: niebieski
kształt: okragły
logo: nietoperz, znak bacardi
gdzie: dolny śląsk
przyjęcie: połknięte połówka i za 2h następna połówka
ilość: 1
opis działania: jak zawsze ciężko mi określić bo nigdy dropsów samych nie jem. Jadłem na sylwka sobie i było bardzo dobrze; euforia na poziomie że wszystko dookoła jest zajebiście pozytywne aż za bardzo czasami, cieszyłem się ze wszytkiego;] i bez przerwy banan, chęć do tańczenia, empatia także, gadałem ze wszystkimi jak leci, do tego zapalniczka ze światełkiem i mój przyjaciel balon <lol2> i muzyczka. Bez fety. Polecam
ocena: 7,5/10
Kolor: niebiski
Kształt: trojkat
Logo: x
Gdzie kupione: Olsztyn
Kiedy kupione: jakos po sylwestrze
Opis działania: zazucilem sobie 1 sztuke na sprobowanie i po 40 min zaczela sie wkrecac bardzo przyjemnie muza sie wkrecala zajebiscie chec do tanczenia usmiech z mordy nieschodzil.Trzymala ok 2-3 godzin.Jak na jedna sztuke to milo sie zaskoczylem.Na dobra noc starcza jak dla mnie 2 3 sztuki i napewno bedzie wporzadku:P
Ocena działania:8/10
Dodatkowe komentarze:Jesli macie dostep to polecam:D
pzdr
kolor:biale
ksztalt:okrągłe
logo:wtłoczony znak batmana
gdzie:mazowieckie
kiedy:ostatnio
sposób:wszamane
opis:zjadlem wszystkie cztery za jednym zamachem bez alkocholu po pół godziny zaczelo sie coś dziać myślalem ze są chujowe bo spać mi sie zachcialo lekkie znuzenie,dopiero po godzinie od zażucenia zaczeły klepać i to całkiem konkretnie,empatia i ........troche malo mialem zapasu serotoniny bo po ostatnich baletach troche jej ubylo ale i tak wczoraj jadlem a dzis mam resztki z wczoraj milosci do swiata.na pewno w nich zero speeda,oczy w piec zloty,duzo w nich chemi zdecydowanie dobre kręgi szczegulnie ze dzis trudno jest znalezc dobre wiekszosć to chlam.nigdy je jadlem MDMA wiec niewiem ile w nich było tego ale mozliwe ze było.niemoznosc skupienia wzroku na jakims punkcie bo oczy zapierddzielają jak mechaniczne.
ocena:7/10
a i niebyly bardzo twarde srednia twardość.
polecam zdecydowanie jak są to brać na zapas . pozdro dla wszystkich wariatów i wariatek love rules.elo elo ;]
kolor : bialy
ksztalt : okragly
logo : delfin
kupione : podkarpacie
kiedy : tydzien temu
ilosc i sposob przyjecia : jedna lub dwie doustnie
ocena : 6 / 10
wyglad plus minus ( fota z ecstasy.org ) :
[ external image ]
opis : jadlem je kilka razy, wkrecaja sie zwykle po 20-30 minutach, w pelni do 50-60 minut, bankowo zawieraja w sobie mdma, w jakims stopniu pobudzaja, daja duzo luzu, troche empatii i milosci do otaczajacego swiata, czasem przyprawiaja o delikatne ciarki na plecach, zwlaszcza w polaczeniu z alkoholem dzialania te sie b. mocno poteguja, polecam taki miks .. delfiny maja potencjal, w wiekszej ilosci dzialaja tak jak ma dzialac konkretna pigula
Kolor: Różowy
Kształt: Okrągły (dość grube 1cm na 0.5cm)
Logo: Bunny
Gdzie kupione: Lublin
Kiedy kupione: Po sylwestrze
Ocena działania:8/10
OPIS : Piguły grube i twarde. Jedzone na studniówce w ilości dwóch sztuk zarzuconych w odsępie 15min, ostro zapijane wódką. Wkręcają sie długo..po 2h myślałem, że jakiś niewypał jednak po upłynieciu 2h z czymś zaczęły działać. Ostry gorzkawy smak. Bania przyjemna, rozpływałem się..jednak te piguły mają właściwości psychodeliczne i jestem o tym przekonany że to nie jest czyste MDMA. Z początku ciężko troche było mi sie odnaleźć studniówkowym towarzystwie. Gdy patrzyłem sie na sciany lekko zmieniały kształt..miałem odczućie jakbym sie z lekka nakwasił albo nagrzybił....nieco intensywniejsze kolory. Wątpie by były w tym jakakiekolwiek ilości LSD-25 być może ktoś z was miał do czynienia z tymi oponami i robił testy na ich zawartość. Uczucie rozpływania się, oraz bardzo przyjemny i energiczny taniec. Dają kopa na ok 4h. Jak dla mnie zero fety..lekki szczękościsk, rozmiar przyrodzenia pozostał w normie problemy ze snem lekkie jednak myśle ze gdybym tyle nie wypil i nie był tak zmęczony trudniej by było im usnąć. Oceniam je na w skali słabe, średnie, dobrze, b. dobrze na dobre. Jestem ciekaw i byłbym wdzięczny gdyby ktoś były w stanie zidentyfikować tą dodatkową substancje w tej pigule..oczywiście cięzko mi opisać dokładnie co i jak bo byłem dobrze urobiony i nie pamietam wszystkiego. Ale jeżeli ktoś jadł...u znajomych występowały dodatkowo wybuchy śmiechu i ogromna radość. Jadłem je 24h temu i do tej pory mam kocioł w głowie hehe pozdrawiam wszystkich pigularzy
Dodatkowe komentarze: oto wór dropsów moich bierzcie i jezdzcie z tego wszyscy
FOTKI (REAL) :
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
kolor : czerwony
ksztalt : okragly
logo : krzyz
kupione : podkarpacie
ilosc i sposob przyjecia : jedna doustnie
ocena : 5 / 10
dzialaja bardzo podobnie do bialych krzyzy z poprzedniego rzutu, wchodza dosc stopniowo przez czas od 15 minut do 1h, przez ten okres nasila sie uczucie lekkiej euforii, sluchalnosci muzyki, swobody w ruchach i tak po wkreceniu sie pigul gdzies przez ok. godzine, a potem dzialanie oslabia sie coraz mocniej, az przestaje byc odczuwalne ...
w porownaniu z bialymi krzyzami sa twardsze i mocniej zbite, a przy podaniu pod jezyk lub rozgryzaniu szybciej sie z nimi rozprawia, sklad ciezko ocenic, podejrzewam jakies tam ilosci mdma ( lub co prawdopodobniejsze - mdea ) lub jej pochodnych i sporo wypelniaczy .
wobec tego jakie piksy goni sie obecnie na czarnym rynku, nawet warto zakupic, no chyba ze celuje sie w pierwsza lige pigul, i oczekuje sie duzo wiecej po wrzuceniu jednej niz plus minus z 2 godziny przyjemnego, milego dzialania
Kolor: biały (b. jasno-kremowy), brązowo nakrapiany
Kształt: okrągłe
Logo: rower, z tyłu przedziałek
Gdzie kupione: warm-maz
Kiedy kupione: parę dni temu
Sposób przyjęcia: rozgryzione i połknięte
Ocena działania: 8/10
Opis działania: całkiem przyjemne cuxy, wchodziły mi tak z pól godz. na pusty żołądek i trzymały ok. 2 godz. Jak to po dobrych pastylkach radość, empatia itp. Przez całonocne balety zjadłem 5 sztuk, po jednej w dwugodzinnych odstępach i wystarczyło z nawiązką. Ale może to być dosyć subiektywna ocena bo po pierwsze nie jadłem dropów przez ostatnie kilka miesięcy a po drugie nie wiem jak się mają do innych obecnie dostępnych (chociaż z tego co słyszałem to z kilku rodzajów dostępnych przed sylwkiem te się prezentowały ponadprzeciętnie). Osobiście polecam :).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/petru.jpg)
Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły
Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/f5.large_.jpg)
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu
Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.