nie jestem zawannsowanym farmerem chcialem sie dowiedziec czy special early jak pisze na ( www.cannabis.fr.pl ) jest gotowa na lipiec i czy jesli bym posadzil ja na poczatku maja to czy byla
by ona gotowa na lipiec ? jakiej wysokosci osiaga ta odmiana i czy natura by sama sie nia zaopiekowala czy jest bardziej wymagajaca odmiana ?
mam tez kilka pytan do Early Misty czy jest ona tak mocna jak pisze na cannabis.fr.pl i czy byla by gotowa na sierpien o ile moze sie spoznic plon jesli wysadzal by ja na poczatku maja ? pozdro
a EM trzymali w tamtym sezonie do drugiej połowy pazdziernika
a LowRydery zajebioza mozna dwa razy na sezon sadzic najpierw na nasiona a potem na plon
a zalety mają spore szczegolbie wielkosc
moze i słabe ale za to specyficzny smak
a early special doszedl by na sierpien ?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.