"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Czy serio taki jest problem ze zdobyciem klonidyny, czy miałem pecha? Czy na stronkach z eReceptami to wystawiają? Tylko kur*a szkoda mi kasy na coś, co mi się w pewnym sensie należy, skoro rozpieprza mnie od środka, zastosowane leki nie pomagają, a systemowi ochrony zdrowia powinno zależeć na pomocy mi, w końcu człowiek źle funkcjonujący słabiej napędza kapitalizm i generuje wyższe koszty socjalno-zdrowotne...
scalono./lady
Poproszę o scalenie postów, nie mogę już edytować.
EDIT: udało się zdobyć, moja Pani Dr wystawiła klonidynę poza wizytą i nie chciała pieniędzy. Złota kobieta, polecam każdemu zmieniać lekarza jak jest lipny i szukać do skutku. Teraz będzie testowanko leczku.
nie wiem czy piszę w dobrym wątku, ale moje pytanie brzmi: co mogę powiedzieć lekarzowi żeby dostać pregabalinę?
trzy lata temu moja psychiatra zapisała mi 50mg pragiola na lęki w połączeniu z sertalina 100mg, lamotrygina 100 mg i 25 mg kwetiapiny. chcialabym teraz pójść do psychiatry na nfz i poprosić o receptę na pragiole. co mogę mu w sumie powiedzieć? że nie mam obecnie możliwości pójść do mojego lekarza a pogorszyły mi się stany lękowe i jakość snu? powiedzieć że pregabalina mi pomagała? będę baaardzo wdzięczna za pomoc <3!
teleport do e-recept /Merx
27 października 2025Angelus14 pisze: @Merx masz rację, teraz nie ma co liczyć na telemedycynę, najlepiej dobrze żyć z młodym lekarzem, tak jak ja to robiłem albo skontaktować się z Purdue Corona, tam nie robią problemów, przyjmują online, oczywiście, trzeba poddać się badaniu, potem psycholog wystawia kwity dla Ciebie I lekarza, nie robią problemów z ipioi ani benzo ale to kosztowna zabawa. Mnie kilka razy uratowali tak dupe gdy o mało nie dostałem padaczki.
26 listopada 2025Eltruco pisze: Wie ktoś jak jest z austriackimi receptami?
27 października 2025Angelus14 pisze: Ponawiam pytanie, czy ktoś słyszał o botach które na życzenie użytkownika wystawia erecepty nie do odróżnienia od tych prawdziwych ?
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.