twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Witam, rośnie sobie automat, zostało mu jeszcze jakieś 20 dni, ale niedawno zauważyłem dziwne siniaki przy łodydze.
F3D6DDA8-4419-4DB9-91CC-24C1E049DD67.jpeg
Co to może być? Jakiś rodzaj pleśni? Zakażenie?

Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12669 / 2454 / 0
Moim zdaniem to nic złego. W tym miejscy był robiony chyba topping - stąd te kolanka, które z czasem twardnieją.
  • 27 / / 0
Tak owszem był robiony topping, co prawda niezamierzony, ale wyszło na dobre.
Kolanka mnie nie niepokoją ponieważ to normalne, chodzi mi tylko o tą fioletową plamkę na jednym z nich.
Jeśli potrzeba podeśle dokładniejsze zdjęcia.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.