twoja roślina jest widocznie osłabiona, żółknie lub więdnie? Napisz, a uzyskasz pomoc
ODPOWIEDZ
  • 27 / / 0
Witam, rośnie sobie automat, zostało mu jeszcze jakieś 20 dni, ale niedawno zauważyłem dziwne siniaki przy łodydze.
F3D6DDA8-4419-4DB9-91CC-24C1E049DD67.jpeg
Co to może być? Jakiś rodzaj pleśni? Zakażenie?

Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12503 / 2425 / 0
Moim zdaniem to nic złego. W tym miejscy był robiony chyba topping - stąd te kolanka, które z czasem twardnieją.
  • 27 / / 0
Tak owszem był robiony topping, co prawda niezamierzony, ale wyszło na dobre.
Kolanka mnie nie niepokoją ponieważ to normalne, chodzi mi tylko o tą fioletową plamkę na jednym z nich.
Jeśli potrzeba podeśle dokładniejsze zdjęcia.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.