Zresztą, jaki sposób myślenia, że jak się przytulają i mówią, że sie kochają to pedały od razu - dotykanie innego mężczyzny w jakikolwiek inny sposób niż podanie ręki to nie jest zawsze przejaw pedalstwa ;) Szczególnie po kołach ;)
Hh... Ja po MDMA (czystym bo koła żadko jem, wole kryształ :D)
Ja wiem czy to takie dziwne...? Jak dla mnie to normalna bania po kołach, że kochasz wszystkich kumpli i chcesz to im okazać :D
czuje sie poprostu w pizdu odużony, może jadłem złe koła huj wie specjalistą nie jestem...
PO KORONACH (różowo-czerwono-pomarańczowych), ROLEXACH (różowo-czerwono-pomarańczowych) i znaczkach równowagi... Po każdym z tych kół nie czuje żadnej jakiejś nadzwyczajnej empatii... Może ja jakiś kurwa bezuczuciowy jestem?
Ogólnie po kołach czuje inną banie, czuje się odurzony bardziej i inaczej niz tylko alkiem czy thc, no na dysce czuje się tak jakbym szedł na nią z zajebistym nastawieniem (jem koło i poprostu chce mi się tam być obojętnie od wcześniejszego humoru). No i ogólnie czas szybko zapierdala...
Zadnej empatii nie czuje...
Nastepnym razem jak będe żarł to nie bede pił alku tyle co zawsze to moze bedzie inaczej
pozdro
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.