Zresztą, jaki sposób myślenia, że jak się przytulają i mówią, że sie kochają to pedały od razu - dotykanie innego mężczyzny w jakikolwiek inny sposób niż podanie ręki to nie jest zawsze przejaw pedalstwa ;) Szczególnie po kołach ;)
Hh... Ja po MDMA (czystym bo koła żadko jem, wole kryształ :D)
Ja wiem czy to takie dziwne...? Jak dla mnie to normalna bania po kołach, że kochasz wszystkich kumpli i chcesz to im okazać :D
czuje sie poprostu w pizdu odużony, może jadłem złe koła huj wie specjalistą nie jestem...
PO KORONACH (różowo-czerwono-pomarańczowych), ROLEXACH (różowo-czerwono-pomarańczowych) i znaczkach równowagi... Po każdym z tych kół nie czuje żadnej jakiejś nadzwyczajnej empatii... Może ja jakiś kurwa bezuczuciowy jestem?
Ogólnie po kołach czuje inną banie, czuje się odurzony bardziej i inaczej niz tylko alkiem czy thc, no na dysce czuje się tak jakbym szedł na nią z zajebistym nastawieniem (jem koło i poprostu chce mi się tam być obojętnie od wcześniejszego humoru). No i ogólnie czas szybko zapierdala...
Zadnej empatii nie czuje...
Nastepnym razem jak będe żarł to nie bede pił alku tyle co zawsze to moze bedzie inaczej
pozdro
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.